Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 11 haftalıkken yaptırdım yaşımdan dolayı diğer testler risk gosterecekti stres olacaktım hicbseye gerek kalmadi şükür cinsiyeti de erkenden öğrendik biraz maliyetli ama ödeme gücünüz varsa direkt fetal dna yaptırın derim
Ben 11 haftalıkken yaptırdım yaşımdan dolayı diğer testler risk gosterecekti stres olacaktım hicbseye gerek kalmadi şükür cinsiyeti de erkenden öğrendik biraz maliyetli ama ödeme gücünüz varsa direkt fetal dna yaptırın derim
yapılmalı, her türlü önleme karşı ama bazen insanı strese sokuyor böyle şeyler. hastanede söylenen ihtimaller falan.. kendimi strese sokma, pozitif düşün, genel bi kontrol testi olarak yaptırıyor olarak hesap et. zaten bugüne kadar çok şükür hersey yolunda gittiyse sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Ben 11+4 te verdim yanlış hatırlamıyorsam. Kesinlikle yaptırın. Tarama testlerinin doğruluğu 70 ken fetal dna da 99. Hem herhangi bir sağlık problemi var mı öğreniyorsunuz hem cinsiyeti erkenden öğreniyorsunuz. Durumunuz varsa mutlaka tavsiye ederim. Fiyatı ortalama 400 dolar civarı sanırım sonuçlar da 10 gün içinde çıkıyor. Sağlıkla gelsin bebişiniz