Fetal DNA testi

Kara mizah

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
482
377
18
34
Kadınlar Kulubü üyeleri lütfen yaa kafam çok karılık 2li tarama testim riskli çıktı fetal DNA testi önerildi yada karından sıvı denildi ikisinden birini yaptıran var mı özellikle fetal DNA testi düşünüyorum lütfen yardımcı olun

Fetal Dna testi yaptırdım ben.Eve gelip kolımdan kan aldılar bir hafta sonra sonuç çıktı.Biraz pahalı sadece

Hangi ilde yaptırdın nasıl oluror benim okuduğum kadarıyla annenin kanında fetal DNA oranının %4ün üzerinde olması lazım onu nasıl öğreniyorlar hangi ile yolladın sonuç ne oldu sende de mi tarama riskli çıktı

Ense kalınlığı nasıl çıktı? Burun kemiği oluşmuş mu? 2’li test çok güvenilir değil riskli çıkıp sağlıklı doğum yapan çok var.

Fetal DNA yaptırdım senden kan alıyorlar bebek kesesinden sıvı değil. Zaten hamile kalınca bebek genetiği anne kanına geçiyormuş. Bu testi yaptır. Bu arada ikiliye çok üzülme %70 olasılık hesaplayan bir test doğruluk payı yüksek değil. İkili testi sorunlu çıkıp fetal DNA testi temiz çıkan çok kişi var etrafta

Yaşım 38.Doktorum tarama testleri yaşından dolayı risk verecek güvenilir değil dedi.İstdayım bir telefon verdi görüştük karşılıklı.Fransaya gitti sonuçlar.Sadece hiçbir sorun yok dediler bize ayrıntıları sormadım.

Peki nasıl yaptırdınız hangi ilde merkezde yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız

Delirella Delirella
QUOTE="Delirella, post: 61360307, member: 900653"]
Fetal DNA yaptırdım senden kan alıyorlar bebek kesesinden sıvı değil. Zaten hamile kalınca bebek genetiği anne kanına geçiyormuş. Bu testi yaptır. Bu arada ikiliye çok üzülme %70 olasılık hesaplayan bir test doğruluk payı yüksek değil. İkili testi sorunlu çıkıp fetal DNA testi temiz çıkan çok kişi var etrafta
[/QUOTE]

Yaşım 38.Doktorum tarama testleri yaşından dolayı risk verecek güvenilir değil dedi.İstdayım bir telefon verdi görüştük karşılıklı.Fransaya gitti sonuçlar.Sadece hiçbir sorun yok dediler bize ayrıntıları sormadım.

Ne kadara verdin iletişim bileğileri bana özelden yazar mısın birde bebeğiniz doğdu mu sağlıklı mı benim yaş riski normal diğeri sıkıntı

Peki nasıl yaptırdınız hangi ilde merkezde yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız

Delirella Delirella
QUOTE="Delirella, post: 61360307, member: 900653"]
[/QUOTE]

Ben gittiğim hastanede yaptırdım, 2400 TL idi Mayıs ayı fiyatı. Zincir grup olan Acıbadem hastanesinde de aynı fiyata yapıyorlardı. Daha ucuzunu bulamadım. 2 hafta sonra sonucu geldi yurtdışından

Bir de 35 sen sonra ikili testler riskli çıkıyormuş risk olmasa da yaştan dolayı

Delirella Delirella
Benim yaş riskim yasıma göre normal çıktı 24 yaşındayım Peki bebişin doğdu mu iyi mi

Eklentiler

• 84500BAC-396C-4CD9-988E-23E1ED669CD2.webp
    84500BAC-396C-4CD9-988E-23E1ED669CD2.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 1.075
Ne kadara verdin iletişim bileğileri bana özelden yazar mısın birde bebeğiniz doğdu mu sağlıklı mı benim yaş riski normal diğeri sıkıntı
İletişim bilgileri bende yok.Doktorunuz yönlendirir sizi.Daha devam ediyor hamilelik.Zaten yüzde doksan dokuz doğru sonuç veren bir test.2500 tl ödedik.

Ben istanbuldayim ama izmirde bi yerle anlastim onlar bana tüp yolladilar bende kan aldirip tupu geri kargoladim. Tup zaten kani koruyor o yuzden problem yok. Zaten onlarda yurt disina yolluyolar. Ozellikle 11. Haftadan sonra oneriliyor zaten daha fazla dna ornegi olabilsin diyem yani %kac oldugu olcmuyolar 11. Haftanin uzeri uygun. Ama 14 u gecmesin diyolar.

İletişim bilgileri bende yok.Doktorunuz yönlendirir sizi.Daha devam ediyor hamilelik.Zaten yüzde doksan dokuz doğru sonuç veren bir test.2500 tl ödedik.

Malesef ünv hastanesine yönlendirdi doktorum oarada bir yere yönlendirmediler kendimiz araştırıyoruz Gaziantep yaşıyorum

Ben istanbuldayim ama izmirde bi yerle anlastim onlar bana tüp yolladilar bende kan aldirip tupu geri kargoladim. Tup zaten kani koruyor o yuzden problem yok. Zaten onlarda yurt disina yolluyolar. Ozellikle 11. Haftadan sonra oneriliyor zaten daha fazla dna ornegi olabilsin diyem yani %kac oldugu olcmuyolar 11. Haftanin uzeri uygun. Ama 14 u gecmesin diyolar.

Hangi hastaneyle anlaştım nasıl iletişim kurabilirim hastaneyle şuan 13+3 üm araya da haftasını girdi şimdi ikili testimi dün öğrendim yaşla ilgili risk normal kanda sanırım sıkıntı çıktı

Back
X