Nasip olursa pazartesi Dr görüşücez eşimin benim yaş 41 5 deneme tüp bebek çok şükür 12 haftaya gidicez Dr fetal DNA testi istedi çok tedirginiz eşimle kafaya takmak istemiyoz ama olmuyor gerçi herşey nasip kısmet. 12 hafta da cinsiyet belli oluyormu?bizim yaşlarda gebe kalan yaptıran kimler vardir
Cinsiyeti belli oluyor benimde o haftalarda yapılmıştı. Tedirgin olmayın bence yaştan dolayı ikili yaptırsanız büyük ihtimal yüksek riskli çıkacak ve dahada telaşlanacaktınız. Fetal dna seçmekle en iyisini yapmışsınız
Cinsiyeti belli oluyor benimde o haftalarda yapılmıştı. Tedirgin olmayın bence yaştan dolayı ikili yaptırsanız büyük ihtimal yüksek riskli çıkacak ve dahada telaşlanacaktınız. Fetal dna seçmekle en iyisini yapmışsınız
Yani ister istemez herkeste oluyor ya kötü çıkarsa diye ama ikili testten kat kat daha iyidir. Yaş faktöründen zaten riskli çıkacak ikili testiniz bu sefer bebekte sizle strese girecekti. Benim 17 günde gelmişti los angeles’a gitmişti. Gittiği yere göre değişiyor süresi. Benim yaşım 27 ama ona rağmen doktorumuz direk fetal dna önerdi iyikide öyle yapmışız.
Nasip olursa pazartesi Dr görüşücez eşimin benim yaş 41 5 deneme tüp bebek çok şükür 12 haftaya gidicez Dr fetal DNA testi istedi çok tedirginiz eşimle kafaya takmak istemiyoz ama olmuyor gerçi herşey nasip kısmet. 12 hafta da cinsiyet belli oluyormu?bizim yaşlarda gebe kalan yaptıran kimler vardir
İkili tarama testlerini güvensiz bulduğu için. Fetal dna daha güvenilir ve kesin sonuçlar içerir. Biz kendimiz direk tercih ettik zaten. Yaşla ya da herhangi bir şüpheyle bir ilgisi yok yanii.
Merhabalar ben de ileri yaş gebesiyim 9+5 olduk .dün başlık da açmıştım hatta konuyla alakalı .38 yaşındayım ve pgt Li tüp bebek .siz testi nereye yaptırıyorsunuz ülke dışına mı gıdecek ? Ben de test araştırıyorum ikili üçlü yaptırmayacağım
Merhabalar ben de ileri yaş gebesiyim 9+5 olduk .dün başlık da açmıştım hatta konuyla alakalı .38 yaşındayım ve pgt Li tüp bebek .siz testi nereye yaptırıyorsunuz ülke dışına mı gıdecek ? Ben de test araştırıyorum ikili üçlü yaptırmayacağım
FFatos39
merhabalar geçmiş olsun sonuç inşallah iyi gelmiştir ben de 2 Li tarama falan yaptırdım ense kalınlığı var sınırdaymış o nedenle önerdi fetal DNA size niçin önerdi biz de yaptıracağız inş sonuçlarımız güzel olur ama insan kafaya takıyor dediğiniz gibi fakat herşeyin hayırlısı ve benimde tedavi ile bebeğim