• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal dna ücreti

ssuuttllaacc

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
8
Arkadaşlar merhaba 10*3 haftalık hamileyim doktorum 10 gün sonra fetal dna testi yaptırmamı söyledi nerede ne kadar ücretle yaptırdınız acaba ?

Arkadaşlar merhaba 10*3 haftalık hamileyim doktorum 10 gün sonra fetal dna testi yaptırmamı söyledi nerede ne kadar ücretle yaptırdınız acaba ?
Eskişehire yakın bir yerde yaşıyorsanız, orada ücretsiz yapılıyor. :)

veritastan fiyat aldım. 24bine geliyor.
biz doktorumla karar verdik. tüm firmalardan fiyat aldım. gittik sohbet ettik. her birini tek tek yorumladı. iki firma arasında kaldık. arada 40 euro fark vardı. bizi etkilemez dedik. veritasta karar kıldık.
yönlendirme yapmak istemem ama eskişehir'i söylediğimde yanlış sonuç çok çıkıyor gittiğine değmez kızım dedi.

veritastan fiyat aldım. 24bine geliyor.
biz doktorumla karar verdik. tüm firmalardan fiyat aldım. gittik sohbet ettik. her birini tek tek yorumladı. iki firma arasında kaldık. arada 40 euro fark vardı. bizi etkilemez dedik. veritasta karar kıldık.
yönlendirme yapmak istemem ama eskişehir'i söylediğimde yanlış sonuç çok çıkıyor gittiğine değmez kızım dedi.
İntergen hakkında yorum yaptı mı

İntergen hakkında yorum yaptı mı
ankarada iki doktorun ortak yeri dedi. isimlerini de direk söyledi. orası için kötü konuşmadı. olabilir dedi. ben türkiye içinde istemiyorum dedim.
yurtdışında çalışılması daha güvenli hissediyorum dedim. tercihi bana bıraktı.

Ben intergende yaptırdım. Memnun kaldım sonuçtan. Yılbaşı tatili girmesine rağmen 1 haftada çıktı sonuçlar. Çok araştırdım öncesinde. Yurtiçi yurtdışı fark etmiyor çalışılan cihazlar aynı. Temmuz anneleri topiğinde bir arkadaşımız abd ye gönderdi. Cinsiyet kromozom bozukluğu geldi. Birkaç hafta sonra amniyosentez yaptırdı ve sonucu temiz çıktı bozukluk yokmus meğerse. Ben 11+3 te yaptırdım fraksiyon 8.9 du. Fraksiyon düşük olunca yanılma payı olabilir aklında bulunsun. Sağlıklı güzel sonuçlar diliyorum 🌸

Eurofins yaptırıcam bende bugün kan almaya gelecekler bana en güvenilir burası geldi doktorumada aynı şekilde diğer bazı firmalar düşük fiyatta olanlara güvenemedim farklı yorumlar vardı çevremde iyi olmayan 21000 e yaptırıyorum dolar bazına göre hesaplama yapıldı

Hayır. Fetal dnada yapılan çoğu hastalığa bakılmıyor 4 5 hastalığa bakılıyor sadece
Bilmeden yorum yapmazsanız sevinirm. Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Ekledim evrakları, bakın bakalım 4-5 hastalık mı ?
Özeldeki fetalden tek farkı uzn sürüyor olması :)

Eklentiler

• IMG_4181.webp
    IMG_4181.webp
    31 KB · Görüntüleme: 420
  • IMG_4180.webp
    IMG_4180.webp
    34 KB · Görüntüleme: 407
Bilmeden yorum yapmazsanız sevinirm. Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Ekledim evrakları, bakın bakalım 4-5 hastalık mı ?
Lafın gelişi 4 5 hastalık normal fetal dnada 100den fazla. Önemli olan hızlı olması değil mi? Mesela 10. Haftada yapıldı ne kadar sürede çıkıyor? Gebeliği sonlandırmak gerekirse git gide büyüyor bebek

4-5 çok uçurum bir örnek, gördüğünüz gibi aynı şekilde 100 üzeri hastalık incelenmiş. Özel fetal 2 haftada, burada 4 haftada çıkıyor. Biri ücretsiz biri 15k üzeri, e bırakında olsun 2 hafta fark. Eğer bebekte herhangi bir hastalık tespit edilirse gebeliği sonlandırmak için yasal bir süre yok.
Ki bir çok insan fetal yatırmadıgı için, detaylı ultrasondan sonra öğrenir, buda 20-24 hafta aralığına denk gelir. Bu dönemde gebelik sonlanır, sanırım yeterli gelmiştir size. Fikriniz olmayan konulara yorum yapmayın :) iyi günler. @moonface5

Geçen hafta 3000 dediler bana, bugün bir kullanıcı 5000 olduğunu söyledi. Ve 1 ayda çıkıyor, maille sonuç göndermek yasak, sonuç almak için yeniden gitmek gerekiyor. Vs... talep artınca sürekli fiyat güncelliyorlar yakında 10 bin tl olur

Geçen hafta 3000 dediler bana, bugün bir kullanıcı 5000 olduğunu söyledi. Ve 1 ayda çıkıyor, maille sonuç göndermek yasak, sonuç almak için yeniden gitmek gerekiyor. Vs... talep artınca sürekli fiyat güncelliyorlar yakında 10 bin tl olur
Maalesef bu sene cozutmuşlar. İyi olan her şeyi bozmak huyumuzdur zaten😔

Merhaba cinsiyetini de bu şekilde öğrenebilir muyuz acaba. Bir de doktorlar bu testi hangi durumlarda yapın diyor herkes mi yapmalı

Merhaba cinsiyetini de bu şekilde öğrenebilir muyuz acaba. Bir de doktorlar bu testi hangi durumlarda yapın diyor herkes mi yapmalı
Özeller cinsiyeti söylüyor kesin şekilde, devlette yasak açıklamıyorlar.
Testi herkes yaptırabiliyor 10. Haftadan itibaren.
yani ikili üçlü dörtlü taramalar yanılma payı çok yüksek testler, mutlaka çevrenizde duymuşsınzudur, downsendromlu deyip sağlıklı doğan bebekleri, bu test %99 doğruluk oranına sahip, ama eğer engelli dahi olsa aldırmam diyorsanız ikili vs. Dahil hiçbirini yaptırmayın. Çünkü öğreneceğiniz hastalıklar anne karnında tedavisi olan hastalıklar değil.

Özeller cinsiyeti söylüyor kesin şekilde, devlette yasak açıklamıyorlar.
Testi herkes yaptırabiliyor 10. Haftadan itibaren.
yani ikili üçlü dörtlü taramalar yanılma payı çok yüksek testler, mutlaka çevrenizde duymuşsınzudur, downsendromlu deyip sağlıklı doğan bebekleri, bu test %99 doğruluk oranına sahip, ama eğer engelli dahi olsa aldırmam diyorsanız ikili vs. Dahil hiçbirini yaptırmayın. Çünkü öğreneceğiniz hastalıklar anne karnında tedavisi olan hastalıklar değil.
Anladım bilgi için çok teşekkür ederimm 🙏🤍

Merhaba belirtmek istedim 3 Nisanda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi hastanesinde Fetal DNA testi verdik 5,000 tl gibi bi ücret ödedik ücretsiz değil ama özel şirketlere göre daha makul bi fiyatı var diğer yerler de fiyatlar 15,000-20,000 arasıydı bi direkt üniversite hastanesine gittik sonuçların çıkması 4-5 haftayı bulur dediler bekliyoruz bakalım

Back
X