- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi ssuuttllaacc
Arkadaşlar merhaba 10*3 haftalık hamileyim doktorum 10 gün sonra fetal dna testi yaptırmamı söyledi nerede ne kadar ücretle yaptırdınız acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba 10*3 haftalık hamileyim doktorum 10 gün sonra fetal dna testi yaptırmamı söyledi nerede ne kadar ücretle yaptırdınız acaba ?
Eskişehire yakın bir yerde yaşıyorsanız, orada ücretsiz yapılıyor. :)Arkadaşlar merhaba 10*3 haftalık hamileyim doktorum 10 gün sonra fetal dna testi yaptırmamı söyledi nerede ne kadar ücretle yaptırdınız acaba ?
İntergen hakkında yorum yaptı mıveritastan fiyat aldım. 24bine geliyor.
biz doktorumla karar verdik. tüm firmalardan fiyat aldım. gittik sohbet ettik. her birini tek tek yorumladı. iki firma arasında kaldık. arada 40 euro fark vardı. bizi etkilemez dedik. veritasta karar kıldık.
yönlendirme yapmak istemem ama eskişehir'i söylediğimde yanlış sonuç çok çıkıyor gittiğine değmez kızım dedi.
ankarada iki doktorun ortak yeri dedi. isimlerini de direk söyledi. orası için kötü konuşmadı. olabilir dedi. ben türkiye içinde istemiyorum dedim.İntergen hakkında yorum yaptı mı
Hayır. Fetal dnada yapılan çoğu hastalığa bakılmıyor 4 5 hastalığa bakılıyor sadeceEskişehire yakın bir yerde yaşıyorsanız, orada ücretsiz yapılıyor. :)
Bilmeden yorum yapmazsanız sevinirm. Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Ekledim evrakları, bakın bakalım 4-5 hastalık mı ?Hayır. Fetal dnada yapılan çoğu hastalığa bakılmıyor 4 5 hastalığa bakılıyor sadece
Lafın gelişi 4 5 hastalık normal fetal dnada 100den fazla. Önemli olan hızlı olması değil mi? Mesela 10. Haftada yapıldı ne kadar sürede çıkıyor? Gebeliği sonlandırmak gerekirse git gide büyüyor bebekBilmeden yorum yapmazsanız sevinirm. Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Ekledim evrakları, bakın bakalım 4-5 hastalık mı ?
Özeldeki fetalden tek farkı uzn sürüyor olması :)
Geçen hafta 3000 dediler bana, bugün bir kullanıcı 5000 olduğunu söyledi. Ve 1 ayda çıkıyor, maille sonuç göndermek yasak, sonuç almak için yeniden gitmek gerekiyor. Vs... talep artınca sürekli fiyat güncelliyorlar yakında 10 bin tl olurEskişehire yakın bir yerde yaşıyorsanız, orada ücretsiz yapılıyor. :)
Maalesef bu sene cozutmuşlar. İyi olan her şeyi bozmak huyumuzdur zatenGeçen hafta 3000 dediler bana, bugün bir kullanıcı 5000 olduğunu söyledi. Ve 1 ayda çıkıyor, maille sonuç göndermek yasak, sonuç almak için yeniden gitmek gerekiyor. Vs... talep artınca sürekli fiyat güncelliyorlar yakında 10 bin tl olur
Merhaba cinsiyetini de bu şekilde öğrenebilir muyuz acaba. Bir de doktorlar bu testi hangi durumlarda yapın diyor herkes mi yapmalıBilmeden yorum yapmazsanız sevinirm. Yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Ekledim evrakları, bakın bakalım 4-5 hastalık mı ?
Özeldeki fetalden tek farkı uzn sürüyor olması :)
Özeller cinsiyeti söylüyor kesin şekilde, devlette yasak açıklamıyorlar.Merhaba cinsiyetini de bu şekilde öğrenebilir muyuz acaba. Bir de doktorlar bu testi hangi durumlarda yapın diyor herkes mi yapmalı
Anladım bilgi için çok teşekkür ederimmÖzeller cinsiyeti söylüyor kesin şekilde, devlette yasak açıklamıyorlar.
Testi herkes yaptırabiliyor 10. Haftadan itibaren.
yani ikili üçlü dörtlü taramalar yanılma payı çok yüksek testler, mutlaka çevrenizde duymuşsınzudur, downsendromlu deyip sağlıklı doğan bebekleri, bu test %99 doğruluk oranına sahip, ama eğer engelli dahi olsa aldırmam diyorsanız ikili vs. Dahil hiçbirini yaptırmayın. Çünkü öğreneceğiniz hastalıklar anne karnında tedavisi olan hastalıklar değil.
Eurofins 420 euroArkadaşlar merhaba 10*3 haftalık hamileyim doktorum 10 gün sonra fetal dna testi yaptırmamı söyledi nerede ne kadar ücretle yaptırdınız acaba ?
Merhaba belirtmek istedim 3 Nisanda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi hastanesinde Fetal DNA testi verdik 5,000 tl gibi bi ücret ödedik ücretsiz değil ama özel şirketlere göre daha makul bi fiyatı var diğer yerler de fiyatlar 15,000-20,000 arasıydı bi direkt üniversite hastanesine gittik sonuçların çıkması 4-5 haftayı bulur dediler bekliyoruz bakalımEskişehire yakın bir yerde yaşıyorsanız, orada ücretsiz yapılıyor. :)