Fetal DNA yaptırılmalı mı ?

kediseverrrrr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2024
149
27
18
24
Merhaba arkadaşlar 11+1 haftalık hamileyim bugün doktor tarama testlerini önermiyorum yaptıracaksan Fetal DNA yaptır dedi.yaptıranlar yorum yapabilir mi kesin yaptırılmalı mı ne düşünüyorsunuz ?

Merhaba arkadaşlar 11+1 haftalık hamileyim bugün doktor tarama testlerini önermiyorum yaptıracaksan Fetal DNA yaptır dedi.yaptıranlar yorum yapabilir mi kesin yaptırılmalı mı ne düşünüyorsunuz ?
Ben yaptirdim tam 11+0 da. Doktorum ayni sekilde tarama testleri guvenirligi dusuk, fetal garanti kafamız rahat olur dedi. Bize de mantikli geldi. Hem cinsiyeti de erken ogrenmis olduk.
Fiyatları yüksek sadece ama en azindan yuzde 99 dogruluk payi var

Ben yaptırdım pişman değilim bir sıkıntı varsa erkenden test olur tanı olur böylece daha erken kürtaj olur bazı durumlarda
25 26 hafta zorunlu kürtaj oluyor ya da anne karnında ölüyor doğup ölüyor vs ihtimal çok cinsiyeti de erken öğreniyorsun

Ben yaptırdım pişman değilim bir sıkıntı varsa erkenden test olur tanı olur böylece daha erken kürtaj olur bazı durumlarda
25 26 hafta zorunlu kürtaj oluyor ya da anne karnında ölüyor doğup ölüyor vs ihtimal çok cinsiyeti de erken öğreniyorsun
Evet sonradan olması daha zor aslında doğru söylüyorsunuz erken tanı olması önemli

Merhaba, kesinlikle yaptırın kafanız rahat eder. Ben yaptırdım, doktorum birden çok firma önerdi. Yurtdışında laboratuvarı olan firmayı seçtim sonuçlar yanlış hatırlamıyorsam1 hafta olmadan çıktı. Bu arada bu testi yapan firmaların cinsiyet söylemesi yasakmış bilginiz olsun, cinsiyeti doktorunuz söylüyor.

İlk hamilelikte de yaptırdım şimdi de yaptırdım diğerleri doğru sonuç vermiyor. Ptesi kan verdim panorama firmasına fiyat 450 dolar. Geçenlerde bir arkadaşıma 2li testte down olabilir dediler fetal yaptırdı ardından test temiz çıktı çok şükür ama o yaşadığı stres çok kötüydü.

İlk hamilelikte de yaptırdım şimdi de yaptırdım diğerleri doğru sonuç vermiyor. Ptesi kan verdim panorama firmasına fiyat 450 dolar. Geçenlerde bir arkadaşıma 2li testte down olabilir dediler fetal yaptırdı ardından test temiz çıktı çok şükür ama o yaşadığı stres çok kötüydü.
Merhaba, kesinlikle yaptırın kafanız rahat eder. Ben yaptırdım, doktorum birden çok firma önerdi. Yurtdışında laboratuvarı olan firmayı seçtim sonuçlar yanlış hatırlamıyorsam1 hafta olmadan çıktı. Bu arada bu testi yapan firmaların cinsiyet söylemesi yasakmış bilginiz olsun, cinsiyeti doktorunuz söylüyor.
Üniversite de yapıyormuş doktorum bir de onu söyledi bana ama sonuçlar 4 haftayı buluyormuş 1500tl ye yapıyorlarmış sizce o mantıklı mıdır yoksa illa diğer firmalardan mı yaptırmalıyım

Üniversite de yapıyormuş doktorum bir de onu söyledi bana ama sonuçlar 4 haftayı buluyormuş 1500tl ye yapıyorlarmış sizce o mantıklı mıdır yoksa illa diğer firmalardan mı yaptırmalıyım
Onu bende araştırdım ama sonuç geç çıkıyormuş bilgi alamıyormuş kan verenler. Öyle olunca vazgeçtim.

Ikili testte risk ciksaydi yaptiracaktim ben de ama temiz geldi cok sukur. Doktorum da ikili sonucuna gore karar veririz demisti. O sebeple yaptirmadim. Ama hic ikili yapmadan direkt fetal yapilabilir tabii ki daha guvenilir

Eğer ne olursa olsun ben kabul edip doğuracağım diyorsanız yaptırmayabilirsiniz. Bir sorun oldugunda aldırırım vs diyorsanız kesinlikle yaptırın bence.

Evet canım transfer olmadan önce genetiği yollayamamıştım embriyo mu.doktor yasimdan dolayı kesinlikle önerdi 10 haftada yaptırdım hatta bebeğimin cinsiyetini o zaman öğrenmiştim

Ben de panorama'da yaptırmıştım 10 günde çıkıyor

Uyguna olan yerler vardı ama ben güvenemedim çok önemli bir test sonuçta ucuza kaçmak istemedim. Natera Panaroma' ya yaptırdım, çok araştırmıştım genelde önerilen laboratuvarlar arasındaydı.

Back
X