Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi hatırlıyorum başka bir başlıkta bu konu hakkında konuşmuştuk bizimde 7 günde geldi Allah a şükür bizimde temiz çıktıÇok şükür temiz çıktı . 13. Günde çıktı sonucum . Siz neden yaptıracaksınız
Merhaba, benim de ikili testim riskli çıkmıştı. 1/151(biyokimyasal) ama 1/500 de bile temkinli yaklaşıyor doktorlar benim gördüğüm. Hemen perinatologa muayene oldum. Ense kalınlığı normal ve nazal kemik ilk bakılan. Sonra o haftalarda yapılabilecek şekilde detaylı inceledi doktor. Çok şükür sorun çıkmadı karından sıvı alımı, ya da ultrason bulguları olmadığı için nipt önerdi. Büyük ihtimal sonuçlar iyi gelir diye ekledi.Yalnız ultrason bulgusu var ise nipt veya ikili test sonucu ( düşük riskli çıksa bile) yanıltıcı olabilir diye yaklaşıyor doktor. Kan verdikten iki hafta sonra kanim hemoliz olduğu gerekçesiyle ikinci kez kan verdim. Bu seferki bekleyiş daha stresli oldu. Şükür ikincide normal sonuç geldi. Bu süreci çok yakın zamanda yaşadım endişenizi çok iyi biliyorum. Umarım siz de iyi haberler alırsınız. Artık 20. Haftada gireceğim detaylı ultrasonu bekliyorum. Gene perinatologa muayene olacağım. Geçmiş olsun.Bizim 1:29 çıktı risk pazartesi kan verdik nipt test için. Aynı durumda olup da testi temiz gelen var mı merak ediyorum
Benim de 9 10 günde çıktıFetal DNA testi yaptıran arkadaşlar sonucunuz kaç günde çıktı . İnşaallah herkesinki iyidir . Benim ense kalınlığı normal ve burun kemiği oluşmuştu. Sonuç bekliyorum 9 gün oldu
Oncelikle cevabınız için teşekkürler. 16 temmuz için perinatolog randevumuz var bizimde. O zamana test sonuçları da gelmiş olur herhalde. İkinci kez kan istenen çok okudum burada ve başka yerlerde inşallah ona gerek kalmaz bir 10 gün daha beklemek istemiyorumMerhaba, benim de ikili testim riskli çıkmıştı. 1/151(biyokimyasal) ama 1/500 de bile temkinli yaklaşıyor doktorlar benim gördüğüm. Hemen perinatologa muayene oldum. Ense kalınlığı normal ve nazal kemik ilk bakılan. Sonra o haftalarda yapılabilecek şekilde detaylı inceledi doktor. Çok şükür sorun çıkmadı karından sıvı alımı, ya da ultrason bulguları olmadığı için nipt önerdi. Büyük ihtimal sonuçlar iyi gelir diye ekledi.Yalnız ultrason bulgusu var ise nipt veya ikili test sonucu ( düşük riskli çıksa bile) yanıltıcı olabilir diye yaklaşıyor doktor. Kan verdikten iki hafta sonra kanim hemoliz olduğu gerekçesiyle ikinci kez kan verdim. Bu seferki bekleyiş daha stresli oldu. Şükür ikincide normal sonuç geldi. Bu süreci çok yakın zamanda yaşadım endişenizi çok iyi biliyorum. Umarım siz de iyi haberler alırsınız. Artık 20. Haftada gireceğim detaylı ultrasonu bekliyorum. Gene perinatologa muayene olacağım. Geçmiş olsun.
10. Gün geldi canım sonucunuz temiz çıktı 3 ay önce doğum yaptım bebeğim gayet sağlıklı bizde 2li tarama yüksek risk çıkmıştıFetal DNA testi yaptıran arkadaşlar sonucunuz kaç günde çıktı . İnşaallah herkesinki iyidir . Benim ense kalınlığı normal ve burun kemiği oluşmuştu. Sonuç bekliyorum 9 gün oldu
Sanırım bana sordunuz, evet yurtdışına gitti, ultrasonda herşey normal görünüyor. Şuan amniyosentez test sonucunu bekliyoruz.İlk defa duydum yurt dışına mı gitti kanlar benim 13. Günde gelmişti . Güney Kore’ye gitmişti kan