• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal Dna

sipeba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
8
0
1
28
Fetal DNA hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum aslında. Yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım ben. Evet yaptırmak bi açıdan çok yararlı ama ya bi şey çıkarda geri kalan hamileliğim psikolojik açıdan bu düşünceyle mahvolursa diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?

Fetal DNA hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum aslında. Yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım ben. Evet yaptırmak bi açıdan çok yararlı ama ya bi şey çıkarda geri kalan hamileliğim psikolojik açıdan bu düşünceyle mahvolursa diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Ben yaptırdım 12 haftalıkken şimdi ne ikili ne üçlü taramaya kafa yoruyorum

Yaptır kurtul arkadaşım.
Zaten 2 li taramada bi risk görseler yine hamileliğin zehir oluyor. Ben yaptırdım arkadasim yaptirmadi mesela 2 li taramada yaştan sanırım risk var dedi doktor. Haydi buyur 10 gün delirdi durduk yere. Yine gitti yaptırdı fetal dna. Sukur temiz geldi ama bosuna stres yasadi.
Sonrasında 20. Haftalardaki detaylı ultrasona bile kafan daha rahat gidiyorsun. Maddiyat zorluyorsa Eskişehir Osmangazi Unv. Ücretsiz de yapıyor araştırabilirsin💙

ben yaptırmayı çok istedim ama mahrum bi şehirde yasıyorduk o zaman. 12.haftada ikili test yaptım, eğer orta dahi risk görülürse baska sehire gidip fetal dna yaptıracaktık. risk görülmedi. 23.haftada da detaylı usgde her sey normal çıkınca rahatladık. ama detaylı usgye kadar cok stres oldum. o yüzden bence imkanınız varsa yaptırın

Ben yaptırdım süreci uzun uzun anlatmak istemiyorum ancak gerek yokmuş

Back
X