• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal dna

gunesss123

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
80
Puanlar
13
Selam kızlar,
Fetal dna baktırmak istiyorum ama önerdiğiniz yerler var mı? Yurtdışında test edilsin istiyorum. Eurofins ve panaromayı duydum iyi diye ama deneyimleriniz neler acaba

İntergeni araştırmanızı öneririm. 2024 şubatta intergende işlem yaptırdım. Yurtdışına gitti geldi bence çok güvenli değil

İntergeni bilmiyodum sıkıntılıysa bakmıyım hiç 😥
Yurtdışına gitmesini siz istemişsiniz ya yurtdışına gitmesi gelmesi bence güvenilir olmadığı için intergeni tercih ettim. İntergen ankara merkezli bir kuruluş. Araştırmanızı öneririm. Memnun kaldım.

Geçen sene Panaromayı 21 bine Ankarada yaptırmıştık. Herhangi bir aksaklık yaşamadık. 1 hafta içinde sonuçlar ulaştı. Bebeğimiz doğdu şükür sağlıklı.

Selam kızlar,
Fetal dna baktırmak istiyorum ama önerdiğiniz yerler var mı? Yurtdışında test edilsin istiyorum. Eurofins ve panaromayı duydum iyi diye ama deneyimleriniz neler acaba
Panoramaya yaptırdım sonuç 5 günde çıktı bir sorun yaşamadım. Testten sonra gittiğim doktorlar da çok güvenilir bir firma olduğunu söylemişti.

Doktorum panorama ve eurofins önermişti, biraz daha pahalı ama genel olarak memnuniyet yüksek. Ben eurofinsi tercih ettim, bir haftada çıktı sonucum.

Eğer kan uyuşmazlığınız varsa kesinlikle panaroma yaptırın çünkü bebeğin kan grubuna da bakıyor, ama yoksa eurofins de olur. İkisi de diğerlerine göre daha güvenilir.

Back
X