Fetal dna

Nemunasebetcanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
152
Puanlar
103
Merhaba ikiz bebek bekliyorum. Fetal dna için Hangi firmayı önerirsiniz? Panorama olarak araştırdım ama nasıl bilgi alabileceğimi bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Merhaba ikiz bebek bekliyorum. Fetal dna için Hangi firmayı önerirsiniz? Panorama olarak araştırdım ama nasıl bilgi alabileceğimi bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba doktorunuz önerdi mi herhangi bir firma. Ankara’da yaptırdım bende. Doktorum panorama, Eurofins, Genoks firmalarının numaralarını verip istersen başka firmalarlada görüş istersen demişti. Ben yurtdışı firması olsun diye Eurofins ve genoks arasında kalıp eurofinse yaptırmıştım. Siz ne konuda bilgi istiyorsunuz

Ben de ikizlerimi dunyaya getirdim. Fetal dnayi intergen firmasina yaptirdik. Ankara merkezli firma bir sorun yasamadim

Valla ankaradaysanız bence Eskişehir üniversite hastanesinde yaptırın hem çok uygun hem normal zamanda çıkıyor tabii cinsiyet söylüyorlar mı bilmiyorum değerlendirebilirsiniz maddi olarak zorlayacaksa

Valla ankaradaysanız bence Eskişehir üniversite hastanesinde yaptırın hem çok uygun hem normal zamanda çıkıyor tabii cinsiyet söylüyorlar mı bilmiyorum değerlendirebilirsiniz maddi olarak zorlayacaksa
4 5 haftada çıkıyor diye söyleniyor doğru mu acaba öyleyse bir anlamı kalmıyor çünkü

İkizler için doktor bana panaromayi önerdi. İki bebek için ayrı ayrı tek bu firma test yapıyormuş. Sonucumu bekliyorum

Back
X