- 24 Haziran 2016
- 124
- 85
- 48
- Konu Sahibi nihaldemir
- #1
Kızlar malum hareketleri ancak 20. haftalarda hissedebiliyormuşuz. acaba bebişin kalbini dinlemek için evde cihaz kullananınız var mı? tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ya duyamadın aletle o an yanında kimse yok daha çok stres yapmaz mı hadi hastaneye git bak hemen tekrar gel o heyecan bile bebeğini üzertabi öyle olabilir ama insan yinede merak ediyor![]()
Angel sounds aldım 12. Haftadan bu yana çok rahat bir şekilde kullanıyorum.duyamadigim nadir oldu, o zmn da hemen çikolata yedim biraz hareket ettim tekrar dinledigimde duydum.şimdi büyüdüğü için kalbini bulmak zor oluyor ama içeriden gelen su ve rüzgar sesi gibi sesler hareket ettiği anlamına geliyor illa kalbini duyucam diye zorlamiyorum.şu an hareketler başladı zaten eskisi gibi her gün dinlemiyorum sadece hareketleri azalirsa kafama takmak yerine hemen kulakligi takip dinleyiveriyorum.Kızlar malum hareketleri ancak 20. haftalarda hissedebiliyormuşuz. acaba bebişin kalbini dinlemek için evde cihaz kullananınız var mı? tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
Orda acilde bir doktor var kesin ona denk gelmissindir hiç gulmez suratsiz aksi insanligi yok hafif sisman uzun boylu beyaz tenli bir kadin yanilmiyorsam adi sevgi o kadar sinirlenmistim ki dava acacaktim eşim vazgecirdiSlm kızlar. Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgisi olan varmı? Şu an kullanan memnun olan , olmayan...Bilgi verebilecek olan varmı? Ben düşünüyorum ciddi ciddi ama arada kaldım... Hele dün gece Zeynep Kamil doğum acil de gördüğüm muameleden sonra evde kalp atışı takip etmek sanki daha zararsız gibi geldi.
Kadın öyle bir gerdi ki beni, gerçekten stressin kralını yaşadım.
Orda acilde bir doktor var kesin ona denk gelmissindir hiç gulmez suratsiz aksi insanligi yok hafif sisman uzun boylu beyaz tenli bir kadin yanilmiyorsam adi sevgi o kadar sinirlenmistim ki dava acacaktim eşim vazgecirdi
Aslinda herkese cok kotu davraniyor hep azarliyor bir seyler yapmak lazim oylelerine hep sessiz kaliyoruz başimiza cikiyorlar allahindan bulsun ne diyelimaynen canım aynan o tarif ettiğin kişi.. Öldürecektim ama o saatte başka kadın doğumcu bulmak mumkun değil.. birde bebeğim nasıl öğreneyim diye sıktım kendimi ... O nasıl bir insandır. zorlamı doktor yapmışlar anlamadım ki.
Aslinda herkese cok kotu davraniyor hep azarliyor bir seyler yapmak lazim oylelerine hep sessiz kaliyoruz başimiza cikiyorlar allahindan bulsun ne diyelim![]()
Merhabalar acaBa ne yaptınız aldınız mı fetal doppler ben de sipariş verdim ama daha haftamiz küçük 11 e kadar beklemeliyim sanırım dinleyebilmek içinKızlar malum hareketleri ancak 20. haftalarda hissedebiliyormuşuz. acaba bebişin kalbini dinlemek için evde cihaz kullananınız var mı? tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?