Fetal doppler kullananlar var mı ?

nihaldemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
124
85
48
Kızlar malum hareketleri ancak 20. haftalarda hissedebiliyormuşuz. acaba bebişin kalbini dinlemek için evde cihaz kullananınız var mı? tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?

Benim kendi tercihimdir ama tut ki bebeğin sırtını döndü VE kalp atışınınduyamadın çünki benim başıma geçen hafta geldi sağlık ocağında bebeğinin kalp atışını duyamıyoruz Dedi aklım yerinden gitti hemen hastaneye gittim bebeğim arkasını dönmüş uyuyordu insanda vesvese yaratabilir onun için almamanda fayda var arkadaşım kontrollerini yaptırınca zaten sorun olmaz inşallah

Kızlar malum hareketleri ancak 20. haftalarda hissedebiliyormuşuz. acaba bebişin kalbini dinlemek için evde cihaz kullananınız var mı? tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
Angel sounds aldım 12. Haftadan bu yana çok rahat bir şekilde kullanıyorum.duyamadigim nadir oldu, o zmn da hemen çikolata yedim biraz hareket ettim tekrar dinledigimde duydum.şimdi büyüdüğü için kalbini bulmak zor oluyor ama içeriden gelen su ve rüzgar sesi gibi sesler hareket ettiği anlamına geliyor illa kalbini duyucam diye zorlamiyorum.şu an hareketler başladı zaten eskisi gibi her gün dinlemiyorum sadece hareketleri azalirsa kafama takmak yerine hemen kulakligi takip dinleyiveriyorum.

Ben daha önceden kalp durması sebebiyle kürtajlar oldum. Doktoruma sordum zararlı kullanma, merak ettiğinde gel ben sana kalp atışını gösteririm dedi. Bence akışına bırakın. Rutin kontrollere devam edin yeter. Sağlıcakla kavuşmanız dileğiyle.

Slm kızlar. Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgisi olan varmı? Şu an kullanan memnun olan , olmayan...Bilgi verebilecek olan varmı? Ben düşünüyorum ciddi ciddi ama arada kaldım... Hele dün gece Zeynep Kamil doğum acil de gördüğüm muameleden sonra evde kalp atışı takip etmek sanki daha zararsız gibi geldi.

Kadın öyle bir gerdi ki beni, gerçekten stressin kralını yaşadım.

benim hamile arkadaşlarımdan kullanan oldu. çok memnunmuşlar. doğum yaptılar çok da sağlıklı oldu bebekleri. al diyorlar bana. tabi psikopat gibi sürekli dinlememek lazım. duyamadığında sabırlı olmak lazım.

Slm kızlar. Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgisi olan varmı? Şu an kullanan memnun olan , olmayan...Bilgi verebilecek olan varmı? Ben düşünüyorum ciddi ciddi ama arada kaldım... Hele dün gece Zeynep Kamil doğum acil de gördüğüm muameleden sonra evde kalp atışı takip etmek sanki daha zararsız gibi geldi.

Kadın öyle bir gerdi ki beni, gerçekten stressin kralını yaşadım.
Orda acilde bir doktor var kesin ona denk gelmissindir hiç gulmez suratsiz aksi insanligi yok hafif sisman uzun boylu beyaz tenli bir kadin yanilmiyorsam adi sevgi o kadar sinirlenmistim ki dava acacaktim eşim vazgecirdi

Orda acilde bir doktor var kesin ona denk gelmissindir hiç gulmez suratsiz aksi insanligi yok hafif sisman uzun boylu beyaz tenli bir kadin yanilmiyorsam adi sevgi o kadar sinirlenmistim ki dava acacaktim eşim vazgecirdi

aynen canım aynan o tarif ettiğin kişi.. Öldürecektim ama o saatte başka kadın doğumcu bulmak mumkun değil.. birde bebeğim nasıl öğreneyim diye sıktım kendimi ... O nasıl bir insandır. zorlamı doktor yapmışlar anlamadım ki.

aynen canım aynan o tarif ettiğin kişi.. Öldürecektim ama o saatte başka kadın doğumcu bulmak mumkun değil.. birde bebeğim nasıl öğreneyim diye sıktım kendimi ... O nasıl bir insandır. zorlamı doktor yapmışlar anlamadım ki.
Aslinda herkese cok kotu davraniyor hep azarliyor bir seyler yapmak lazim oylelerine hep sessiz kaliyoruz başimiza cikiyorlar allahindan bulsun ne diyelim :sopa:

Aslinda herkese cok kotu davraniyor hep azarliyor bir seyler yapmak lazim oylelerine hep sessiz kaliyoruz başimiza cikiyorlar allahindan bulsun ne diyelim :sopa:

Şikayet edilecek bir yer olması lazım, sağlık bakanlıgının falan sayfasında.. tam adını bilsek gerekli şeyleri yaparız. AMA diğerlerinin de , yani diğer azarlananlarında tepki vermesi lazım..

Merhabalar acaBa ne yaptınız aldınız mı fetal doppler ben de sipariş verdim ama daha haftamiz küçük 11 e kadar beklemeliyim sanırım dinleyebilmek için

Merhaba, ben de bu fetal doppler konusunu çok araştırdım ama şöyle ayrıntılı bir incelemeye denk gelmediğim için henüz alamadım. Ama sonra bu konuyu araştırırken şurada çok yararlı incelemeler gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X