Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar angel sound fetal doppler aldım. 9. Haftamın içindeyim en erken 12. Haftada ses duyulur deniyor. Göbek deliğimin altına koyduğumda bir atış sesi duyuyorum net bir şekilde. Bu aleti kullanıp kendi nabzını oradan duyanınız oldu mu ?
Arkadaşlar angel sound fetal doppler aldım. 9. Haftamın içindeyim en erken 12. Haftada ses duyulur deniyor. Göbek deliğimin altına koyduğumda bir atış sesi duyuyorum net bir şekilde. Bu aleti kullanıp kendi nabzını oradan duyanınız oldu mu ?
Benim 3.gebeligim her seferinde fetal doppler kullandim ama 14.haftadan önce duymak çok zor ve annenin nabzı ile de çok karışıyor, bebeğin ölçümleri genelde 130 üzeri oluyor, anneninki 100un altında ordan biraz anlasilabilir
Ben ilk haftadan beri duyuyordum daha oluşmadan vuvuvu sesi gibiydi şimdi güp güp hareketlendiği için bulması artık daha zor ama ilk haftalar genelde göbeğimin sağ alt yanında oluyodu
Ben ilk haftadan beri duyuyordum daha oluşmadan vuvuvu sesi gibiydi şimdi güp güp hareketlendiği için bulması artık daha zor ama ilk haftalar genelde göbeğimin sağ alt yanında oluyodu