Doğuma Hazırlık Fetal doppler kullananlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

narmie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
127
75
28
Arkadaşlar angel sound fetal doppler aldım. 9. Haftamın içindeyim en erken 12. Haftada ses duyulur deniyor. Göbek deliğimin altına koyduğumda bir atış sesi duyuyorum net bir şekilde. Bu aleti kullanıp kendi nabzını oradan duyanınız oldu mu ?

Arkadaşlar angel sound fetal doppler aldım. 9. Haftamın içindeyim en erken 12. Haftada ses duyulur deniyor. Göbek deliğimin altına koyduğumda bir atış sesi duyuyorum net bir şekilde. Bu aleti kullanıp kendi nabzını oradan duyanınız oldu mu ?
Canım merhaba, yazalı bayağı olmuş ama merak ettim duyabildin mi?? Bende aldım 12.haftadayım ama duyamıyorum😖

Benim 3.gebeligim her seferinde fetal doppler kullandim ama 14.haftadan önce duymak çok zor ve annenin nabzı ile de çok karışıyor, bebeğin ölçümleri genelde 130 üzeri oluyor, anneninki 100un altında ordan biraz anlasilabilir

Merhaba hayır duyamadım bu yüzden sattım moralimi bozuyordu duyamayınca

Ben ilk haftadan beri duyuyordum daha oluşmadan vuvuvu sesi gibiydi şimdi güp güp hareketlendiği için bulması artık daha zor ama ilk haftalar genelde göbeğimin sağ alt yanında oluyodu

Ben ilk haftadan beri duyuyordum daha oluşmadan vuvuvu sesi gibiydi şimdi güp güp hareketlendiği için bulması artık daha zor ama ilk haftalar genelde göbeğimin sağ alt yanında oluyodu
O sesi bende duyuyordum ama oradan bizim damarımız geçiyormuş onun sesiymiş

Back
X