Fetal eko İstanbul acil yardım

Fenbilgisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
68
50
88
37
Kızlar merhaba doktor bebeğim için fetal kalp ekosu istedi ozellikle İstanbul anadolu yakasında bu islemi yapan bi yer var mi ozel hastanelerin çoğunda yok çünkü yardimlariniza ihtiyacım var..

Kızlar merhaba doktor bebeğim için fetal kalp ekosu istedi ozellikle İstanbul anadolu yakasında bu islemi yapan bi yer var mi ozel hastanelerin çoğunda yok çünkü yardimlariniza ihtiyacım var..
Canim bende ilk gebeligimde ekoya girmistim istanbulda degilim ama cocuk kardiyolajisi olan hastanelerde bu bolum yapiyor sadece ekoyu doktorunuz bilgilendirdimi ne icin istemis ekoyu

Merhaba,

bulunduğunuz şehirde tıp fakultelerinde Kadın Doğum Prinatoloji uzmanları detaylı ultrason ile bunu yapıyorlar. 17-22.haftalar arasında yapılıyor. üniversitelerde ilgili hocalardan özel muayene girişi yaparsınız.100-200TL arası değişir. tabi istanbulda ne kadar bilemiyorum ama ortalama. geçmiş olsun umarım sadece kontrol amaçlı istemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…