fetal eko...

okyanusunkalbiben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
1.220
954
323
arkadaşlar ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde parlaklık olduğu söylendi ve fetal ekosu çekilecekmiş ona gün aldım 21. ve 24. haftalar arasında çekiliyormuş 26sında gideceğim bu durumla karşılaşan varmı kaç zamandır kafaya takıyorum ayrıntılı ultrasonda şu şekilde yazıyordu kardiak ekojenik fokus tespit edilmiştir takip önerilir diye yardımcı olurmusunuz ilk gebeliğim ve endişeliyim şimdiden teşekkürler.

Bence hiç canını sıkma.Böyle bişey yaşamadım ama bunların tek başına anlamı pek olmadığını biliyorum zamanla da kendiliğinden kaybolurmuş.Benim bir arkadaşımın bebeğinde hem böbreklerinde sorun hem kalbinde delik vardı ayı zamanda kızda gebelik şekeri çıktı.Down sendromundan şüphelenip amniyosentez yaptırdı.Şimdi tosun gibi bi çocuğu var maşallah.Maalesef böyle sorunlar olabiliyo doktorun da başka bulgular olsaydı amniyosentez yapalım derdi zaten.Sağlıklıdır o annesi hiiiç merak etme sen.

teşekkür ederim canım ya bu bi çok bebekte gözükür falan dedi doktor ama fetal ekoya girmek lazım dedi diğer herşeyi normal gayet güzel falan dedi ama işte gel gör ki insanın içi içini yiyor inş bi sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…