Fetal ense kalınlığı

Aybukeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
2
0
6
Samsun
Merhaba :) 11+5 haftalık hamileyim. Bugün ultrasonda bebeğimin fetal crl si 58 mm,fetal nt 1,3 çıktı.ikili tarama testi için kan alındı fakat sonuçlar haftaya çıkacakmış.psikolojik anlamda sorunlu bir gebelik geçiriyorum, bebeğimde herhangi bir sorun çıkmasından korkuyorum.bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.veriler sağlıklı mı

öncelikle hamileliğin hayırlı olsun cnm.. ben şuan 21 haftalık hamişim çok şükür..değerlerin çok ii cnm bende aynen senin zamanında gittim ikili test için aynen fetal crl 58 ve fetal 1.3 çıktı dr çok sağlıklı dedi büyük ihtimalle ikili testtede sorun çıkmaz dedi ve çok şükür çıkmadı çok sağlıklı bi bebeğim var Allaha binlerce şükür 20. haftada detaylı ullrasona gittik herşeyi süper dedi umarım seninkindede bi sorun çıkmaz cnm.. bende 3 lü teste bile gerek yok dedi ama detaylı ultrasonu ihmal etme bebeğinin heryerini görüyosun parmaklarını bile sayabiliyosun :) şimdi 4 gözle prensesimi bekliyorum sağlıklı sıhhatli doğar inşllah hepimizin bebişleri.. sende içini ferah tut değerlerin çok ii çıkmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…