- 5 Ekim 2008
- 472
- 142
- 323
- 40
- Konu Sahibi Ladyblonde
-
geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır insallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alırsınevet detayli ultrason da göründü ve CVS yapildi karindan baya bir problemleri var ama yavrumun iç organları disarida vs. Ciddi problemleri var(
teşekkür ederim allah razi olsungeçmiş olsun vardır bunda da bir hayır insallah diğer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
çok geçmiş olsun ben istanbuldayim zor bir süreç bizi bekliyor yani hayirlisiCanim ben anestezi almadim dr um zaten sezeryani bile lokal yapiyor bebekler icin en az zarar neyse onu tercih ediyor o yuzde ben de anestezi dusunmedim acikcasi yani belgesel izliyor gibi izledim yavrumu psikolojik olarak korkunc bisey hic unutulmuyor en azindan ben oyleyim ama digerlerini dusunmek zorunda oldugum icin guclu olmaliydim sonrasinda da zarar olmasin diye tum suyunu cekti bebegin zaten bir kac gun hastanede yattim gozetim altindaydim sonra da kontrollerde takip etti. Ben Ankara'dayim eger ordaysaniz hocanin iletisimini verebilirim yani belki bir gorusmek istersiniz
Merhaba arkadaşlar
İkiz gebeliğin var fakat bir bebegimde çok.önemli problemler var iç organları disarida olması gibi.Dr su an birini sonlandirmaktan yana fakat ben kotu şeyler okudum. Daha önce bu işlemi yaotiraniniz varsa lütfen deneyimlerin izi yazar misiniz bana yardimci olun lütfen kime yaptirdiniz bu işlemi zormudur? Diğer bebeğime ve bana zarari olurmu??
Merhaba. Çok zaman geçmiş ama. Acaba sizin bebeğimiz nasıl durumdaydı da doğurdunuzBen aldırmadım doğurdum ..
Hanımefendi umarım hala aktifsinizdir su an tek isteğim mesajımı okuyabilmeniz. Redüksiyon yapan doktorunuzun adı nedir acabaIslemi yaptirdiniz mi bilmiyorum ama benimde basima geldi ucuz gebeydim ve bebeklerimden birinde sorun vardi ya onu feda edecektik ya da hepsini kaybetme riskini alacaktik dr um hasta bebegimi durdurdu simdi erken dogum yaptim 34.haftada hastanedeyiz diger bebeklrrim bana geldi cok sukur. Eger haftan erkense pek risk olmuyormus ama hafta ilerledikce bebrkte buyudugu icin zehirleme vs gibi riskler artiyor. Benimki 17.haftada yapildi ama dr um gercekten cok iyiydi cok sukur bana da bebeklerime de zarar olmadi bide islemi yapan drun cok deneyimli olmasina dikkat et cunku en ufak bir hata diger bebegininde kaybina sebep olabilir maalesefumarim sorularina biraz cevap olmustur
Aynı sorun sizde de mi vardı?Hanımefendi umarım hala aktifsinizdir su an tek isteğim mesajımı okuyabilmeniz. Redüksiyon yapan doktorunuzun adı nedir acaba
Merhabalar , üçüzlerinizin birini kaybettiğinizi okudum şu an ben de benzer bir durum yaşiyorum. Diğer 2 bebeğinizin sağlıkla doğmalarına çok sevindim. Bende iyi bir doktor arayısındayım. Benimle üçüzlerden birine redüksiyon yapan doktorunuzun adını verebilir misiniz ben afyondayım hiçbir doktor üçüze bakmak istemiyor sehir dişi doktor bakıyorumBende üçüz gebeydim ve maalesef bebeklerden birinde çok ciddi bir problem vardı o bebek diğer kardeşlerini de öldürecekti maalesef bir karar vermek zorunda kaldık ve hasta bebeği sonlandırdık bir süre gözetim altında kaldım 17 haftalıkken oldu bu zehirlenme riski vardı ve tabi işlem sırasında diğer bebeklerde zarar görebilirdi tabi bunları zaten açıklıyor Dr ve her şeyi kabul ederek giriyorsunuz işleme uzman bir drum vardı o yüzden biraz rahattım ama şahsi görüşüm eğer diğer kardeşlerine zarar vermeyecek olsaydı asla böyle bişey düşünmezdim
Üçüzlerim vAr birine redüksiyon olabilirAynı sorun sizde de mi vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?