Fetal redüksiyon(anne karninda bebegin kalbinin durdurulması) yardim lutfen

Canim ben anestezi almadim dr um zaten sezeryani bile lokal yapiyor bebekler icin en az zarar neyse onu tercih ediyor o yuzde ben de anestezi dusunmedim acikcasi yani belgesel izliyor gibi izledim yavrumu psikolojik olarak korkunc bisey hic unutulmuyor en azindan ben oyleyim ama digerlerini dusunmek zorunda oldugum icin guclu olmaliydim sonrasinda da zarar olmasin diye tum suyunu cekti bebegin zaten bir kac gun hastanede yattim gozetim altindaydim sonra da kontrollerde takip etti. Ben Ankara'dayim eger ordaysaniz hocanin iletisimini verebilirim yani belki bir gorusmek istersiniz

çok geçmiş olsun ben istanbuldayim zor bir süreç bizi bekliyor yani hayirlisi

Bende üçüz gebeydim ve maalesef bebeklerden birinde çok ciddi bir problem vardı o bebek diğer kardeşlerini de öldürecekti maalesef bir karar vermek zorunda kaldık ve hasta bebeği sonlandırdık bir süre gözetim altında kaldım 17 haftalıkken oldu bu zehirlenme riski vardı ve tabi işlem sırasında diğer bebeklerde zarar görebilirdi tabi bunları zaten açıklıyor Dr ve her şeyi kabul ederek giriyorsunuz işleme uzman bir drum vardı o yüzden biraz rahattım ama şahsi görüşüm eğer diğer kardeşlerine zarar vermeyecek olsaydı asla böyle bişey düşünmezdim

Eski konu ama hortlamış. Ben de merak ettim. Hasta bebeğinizin durumu nasıl acaba çok merak ettim.

Hanımefendi umarım hala aktifsinizdir su an tek isteğim mesajımı okuyabilmeniz. Redüksiyon yapan doktorunuzun adı nedir acaba

Merhabalar , üçüzlerinizin birini kaybettiğinizi okudum şu an ben de benzer bir durum yaşiyorum. Diğer 2 bebeğinizin sağlıkla doğmalarına çok sevindim. Bende iyi bir doktor arayısındayım. Benimle üçüzlerden birine redüksiyon yapan doktorunuzun adını verebilir misiniz ben afyondayım hiçbir doktor üçüze bakmak istemiyor sehir dişi doktor bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…