fethiye de tatil için otel arıyorum :(((

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.139
417
40
kızlar ailemle kalabileceğim bir otel arıyorum fethiyede baktıklarım çok pahalı şöyle uygun denize yakın olsun yemeklerde yensin varmı öyle tavsiye edebileceğiniz

Ben pink palace otelde kaldım çok memnun kalmıştık.
Yemekleri çok lezzetli personel güleryüzlü odalar havuz tertemizdi.
Fakat biz gittiğimizde çok sakindi son gün grup geldi ve yemekte biraz kuyruk beklemiştik. Otel kapasitesi dolu olduğunda nasıl olur bilemem.
Bu yıl arkadaşım için telmessos oteli araştırdık içimize sindi.
Bu arada fethiyede denize yakın otel bulmanız zor.
Daha doğrusu tek bir plajla kalmanız saçma zaten çogu halk plajı yada ozel işletme.
Antalyadaki gibi değil.
Biz eğlenmiştik esnafını sevmedim yerli turiste ayaklı para gözüyle bakıyorlar ve hor davranıyorlar ama otelimiz çok güzeldi

ucuz etin bılmem nesı pek olur derler
malesef ucuz otellerın yeemklerıde dogru duzgun yenmıyor
ev tutsanız daha ıyı olmazmı

ölüdeniz de sun city hotel, yada orka sun life resort su an fıyatlar 5-6 gece ıcın 2 kısılık 2000 cıvarı ama otellerın kalıtesı ıyı..

Fethiyenin neresini dusunuyorsunuz? Oludeniz pahalidir, hisaronu ve ovacik ucuz ama denize araba ya da minibusle gitmelisiniz. Çalış plajindaki oteller coook uygun ama calis plaji pek guzel degil oludenize yine vasitayla gitmeniz gerekir.
Alternatif bir tatil dusunuyorsaniz kabak koyunda agac evler var muhtesem.
ve bence fethiyede tatil yapacaksaniz tek bir yerle sınırlı kalmayin, oludeniz, kelebekler vadisi, gunluklu, katranci, kayakoy dolasin. Mutlaka en az 1 kere sehir merkezinden kalkan 12 adalar tekne turuna katilin, oludenizden kalkip kelebekler vadisine ugrayan tur da gayet keyifli.
Kisacasi bence uygun fiyatli ulasimi kolay bir otel olsun, ille denize yakin olmasina takilmayin, hatta hersey dahil otelde kalmayin, kendi araciniz yoksa bile minibuslerle her yere ulasabiliyorsunuz.

balayina gittik esimle sonra begendik tekrar gittik. otelleri normal fiyatta olanlar genelde villa tarzi oluyo birlestirilmis villalar otel olarak kullaniliyo. ama fetiye cogu yere cok daha guzel bi yer fezilicek cok yeri var ve biz heryeri gezdik ve bitiremedik oyle soyleyim. arabaniz varsa denize yakinligi dert etmeyin gecen senede antalyaya gittik ama fetiye bin basar antalyaya otellerin hepsini bilemem ama fetiyeden memnun kalirsiniz diye dusunuyorum.

2 kızım var biri 7 diğeri 7 aylık
bilemedim nasıl rahat ederim hele tekne turlarını düşenemiyorum tatil geriyor beni eşim çok ısrarcı of off :KK43:

X