• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fethullah Gulen'e yakalama kararı.

sapla saman ayrılmalı cemaat hükümet kavgası başka ama bunun içine basın özgürlügü girince farklı düşünmek gerekir
basınla ilgili bi suç işledikleri için içeride değiller ki şu an.silahlı terör örgütü kurmaktan suçlanıyorlar.elkaide terör örgütüyle eşdeğermiş.zaten bu cemaat ayaklarına yaptıkları çok şeye bizzat şahit de oldum.iyi oldu.

Hak yiyen,b.k Yesin!!!

Twitterde bir söylenti dolaşıyor bülent arınç'ın hanımı cemaat yüzünden evi terk etmiş ve çocukların yanına gitmiş diye
bu cemaat yuvada yıkıyormuş

Ne gibi şeyler merak ettim ?
basınla ilgili bi suç işledikleri için içeride değiller ki şu an.silahlı terör örgütü kurmaktan suçlanıyorlar.elkaide terör örgütüyle eşdeğermiş.zaten bu cemaat ayaklarına yaptıkları çok şeye bizzat şahit de oldum.iyi oldu.

Hak yiyen,b.k Yesin!!!

Ne gibi şeyler merak ettim ?
polis olmak için pmyo da sınava girdim gözümün önünde cemaaten arkadaşım mülakata girmeden polis oldu.başka arkadaşım ikm oldu .hak yiyolar haktan hukuktan bahsederler bir de.dershanelerine gittim kendi belirli dershanelerine göndermek için beni yanlış tercih yaptırdılar.cemaatlerine katılmadım diye dershanede dışladılar vs vs.geriki terör örgütü falan fistan bilmiyorum

Back
X