• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fethullah Gulen'e yakalama kararı.

Her pislik amerika'dan çıkmadır,
el kaidenin başı, humeninin iranı şeriatla yönetmesi ve şimdi gülen
ama olmadı ,olmayacak bütün askerleri bunlar tutuklattı yalanla
bu tübitaktaki bilim adamların öldürülmesi yine gülen oyunu gizli bilgier amerikaya servis edildi

"kafir de ne oluyor açarmısınız..
Allah’ın varlığını ve birliğini inkâr eden, Müslüman olmayanlara verilen isim. Acımasız, zulmeden, zalim kimse. Arapça kökenlidir.

Allah’ın varlığını ve birliğini inkâr eden, Müslüman olmayanlara verilen isim. Acımasız, zulmeden, zalim kimse. Arapça kökenlidir.ayrıca Dünya kâfire cennet, mümine zindandır.”Hadis-i Şerif

Twitterde bir söylenti dolaşıyor bülent arınç'ın hanımı cemaat yüzünden evi terk etmiş ve çocukların yanına gitmiş diye
bu cemaat yuvada yıkıyormuş
O değilde Bülent amcamız şimdi çok ağlardır malum gözü sulu bir (adamdır) parantez içine özellikle aldım bilmem anladınız mı?

Allah’ın varlığını ve birliğini inkâr eden, Müslüman olmayanlara verilen isim. Acımasız, zulmeden, zalim kimse. Arapça kökenlidir.ayrıca Dünya kâfire cennet, mümine zindandır.”Hadis-i Şerif
Güzyeli selam konyalımısın 42 yi görünce merak ettim :KK70:

Ya bir doktorun zorunlu gorevi kac yildir yeni mezun olmus dogunun bir köyüne atanmis bor mezun kac yil orda kalabilir? Es durumundan az kalir deseniz bile ne kadar kalir? Ayrica 5 aydir evli.. Cemaatle bağlantısı var mi diye merak ediyorum çünkü.

Back
X