neden fettanlık yok diyorsunuz anlamıyorum kadın önce gönlünden geçeni söyler ondan sonra ses çıkaran olmazsa aynen uygulamaya geçer ben size katılmıyorum
sizde okadar güzel hayaller kurun ondan sonra düğünü başkasıyla paylaşın ozaman anlarsınız nasıl bir duygu oladuğunu
kayınvalide önce çocukları ve gelinleriyle konuşup ona göre karar vermeliler zaten düğün salonunun parası genelde takılan paralardan karşılanır bunu herkes bilir
kadında konuşur çocuklarıyla durumunu anlatır onlarda ona göre tarih belirlerler
bu kadar
Aynen sizin dediğiniz gibi kayınvalide gönlünden geçeni söyler ondan sonra ses çıkaran olmazsa aynen uygulamaya geçer..... Bunun nesi fettanlık allah aşkına....
Fettanlık ne biliyormusunuz...
O kayınvalide gönlünden geçeni söylerken ve söyledikten hemen sonra hiç kimse ona itiraz etmez yada ses çıkarmazsa (unutmayın sükut ikrardan gelir, yani sessizlik kabul anlamındadır) ama gelin adayı da babası da bu lafa istinaden ne kayınvalide adayına ne damat adayına hiçbirşey söylemez de buraya konu açıp son dakka da ne yapsam da düğünü iptal ettirsem diye düşünüp akıl danışıyorsa fettanlık budur.....