feysteki engelinı napım kızlar :S

vermedım cvp cnm ardından hemen aradı acmadım mesgule attım.artık kullandırmam kendımı..tmm oyle dıosan sende dıger kızlar gıbı dusunuosun sanırım

niye böyle diyorum çünkü benim 3yıllık eski sevgilim de napıyosun diye mesaj atmış gecenin köründe.. cevap vereceğimden emindi..
ama ben cevap vermedim onu da şaşırttım kendimi de =))
aa dicek bu kıza nolmuş?? bana cevap bile vermedi umursamıyor.. sonra egosu çökücek oh:46:

başkalarıyla resimlerini kesinlikle görmesin,,,acı çekmesini azaltmak istemessin heralde değil mi ?:27:

Engelı kaldrma tatlım :) benımde erkek arkadasm faceden engelledi aldatılms olmama ragmen amacı ne bılemedm.

arsız oldugu ıcın hep bole savunma mekanızması sankı sen suyluymussun gıbı:31:

evet tatlım aynen ona sordum bırı mı war dıye nerden cktı dedi ben kötüym senı üzüyorum dedı daha öncekı msjlarıda psman olacagmı bılıyorum utancımdan gerı dönebılırsem dönerım dıo bıde arsz şey en yakın arkadasmıda nedense faceden sılmıyo...tatlm sende engelı kaldrma :)

neden canım anlamadım neden baskalıryla resımlerımı gormesı acı cekmesını azaltır ?

zamanla gıcık olur çünkü,sonradan tamamen keser herşeyini.
heee, sen tamamen kesmesini istiyorsan koy resimlerini.

erkekler bu tarz seylere ilk baş gıcık olur, sonra ne hali varsa görsün der:34::34:

zamanla gıcık olur çünkü,sonradan tamamen keser herşeyini.
heee, sen tamamen kesmesini istiyorsan koy resimlerini.

erkekler bu tarz seylere ilk baş gıcık olur, sonra ne hali varsa görsün der:34::34:

cıdeeen ole dogru tespıt bn bole dusunmemıstım ama cıdden ılk bas sınır olup sonra banane der erkekler bunu da yasadım bızzat cunku

canım onun engelını kaldırman demek ,mesajından ümitlenıp karşılık vermek gıbı bırsey olur .

o yuzden hıc engelını fılan kaldırma .en buyuk ıntıkam sessız kalmaktır .

o yuzden sen sessızlıgını korumaya devam et .

Son düzenleme:
engeli kaldırma kıskandırmak için herhangi bişey yapma..resim koymak laf sokmak gibi..zaten anlayacaktır bir süre sonra engellendiğini:)mor yakışıyordur umarım eski sevgiline :)
intikam almanın en güzel yolu onu önemsediğini gösteren hiç bir şey yapmamaktır..
öyle sessiz kal ki..kudursun meraaktan :D

engeli kaldırma kıskandırmak için herhangi bişey yapma..resim koymak laf sokmak gibi..zaten anlayacaktır bir süre sonra engellendiğini:)mor yakışıyordur umarım eski sevgiline :)
intikam almanın en güzel yolu onu önemsediğini gösteren hiç bir şey yapmamaktır..
öyle sessiz kal ki..kudursun meraaktan :D

haklısın en guzelı hıcbıse yapmamak onun yaptıgı gıbı umursamamak..

canım onun engelını kaldırman demek ,mesajından ümitlenıp karşılık vermek gıbı bırsey olur .

o yuzden hıc engelını fılan kaldırma .en buyuk ıntıkam sessız kalmaktır .

o yuzden sen sessızlıgını korumaya devam et .

tamam oyle yapıcam en guzel cvp bu olucak galıba.ama bugun ole kotu uyandımkı aglıyarak cok berabt ruyamda bı kızla beraberdı ve kız cok sevıodu benı bırakrsa ölurum dıodu onun ıcın
aglıyorum sabahtan berı gozlerım sıstı.bu ruya ısaretmı onu aramam ıcın bıle dıye dusundum baska bı kız ölurum dıyo.. o kıza baglanırsa meydanı bos bulmus gıbı..
canım acıyo gerckten boylemıkı bn burda acı cekerken o bu kadar sevılıo gordugum ruya cok etkıledı sabah arıcaktım az kalsın
:5:

Back
X