Doğuma Hazırlık feyza ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kitikafa

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
494
52
643
kızlar feyza ismi nasıl sizce kızım olursa babası feyza koymak istiyor güzel mi sizce yada tavsiye edebileceğiniz ismiler var mı?

benım akrabamın kızının adı feyza nur.
sız ve esınız begenıyorsanız başkalarının fıkrının ne önemi var

benim feyza isminde bir öğrencim vardı. okadar güzel, okadar kibar , tatlı , akıllı bir kızdı ki. bence güzel isim . inşallah senin kızında öyle olur canım

pek duyulmuş bir isim değil ya o yüzden tereddütte kaldım ancak eşim in çok hoşuna gidiyor.peki iki isim koymak istesem feyzanın yanına hangi isim yakışır?

feyza ismini söylerken zaten "Y" harfine vurgu yapmak gerekiyor.o yüzden yanına kolay bir isim koyman gerekir bence. aslında tek feyza güzel. ama illa 2 isim diyorsan Feyza nur olabilir

feyza su
feyza nur
kızkardeşi olursa ilerde beyza koya bilirsin
erkek kardeşi olursa feyyaz
benim tüm tanıdığım feyzalar çok iyi ve başarılı
dr var aralarında öğretmen var aralarında
her doğan bebişe allah hayırlı sağlıklı ömürler versin

bence feyza ismi çok güzel
ama her ismin yanına nur koyulması hiç hoşuma gitmiyor

Feyza Sena
Feyza Dila

ya da illa sonuna değil başına da bir isim koyabilirisn

Ayşe Feyza
Nisa Feyza vs vs.

aradan bayagı zman geçmiş ama yinede sormak istedim.kızınıza feyza ismini koydunuz mu?

bende kızıma feyza ismini düşünüyorum.ama yakınlarımdan bazıları bu ismi koymamamı istiyor.feyzalar soğuk oluyorlarmış falan :26:

manası çok güzel .araştırdığım kadarıyla şöyle.
başarılı,refah içinde,mutlu,bolluk berekte getiren,ilim irfan sahibi,örnek alınan kadın.feyz sahibi..

aradan bayagı zman geçmiş ama yinede sormak istedim.kızınıza feyza ismini koydunuz mu?

bende kızıma feyza ismini düşünüyorum.ama yakınlarımdan bazıları bu ismi koymamamı istiyor.feyzalar soğuk oluyorlarmış falan :26:

manası çok güzel .araştırdığım kadarıyla şöyle.
başarılı,refah içinde,mutlu,bolluk berekte getiren,ilim irfan sahibi,örnek alınan kadın.feyz sahibi..

ay ne alaka Feyzalar soguk oluyormus anlamadim? insanin karakteri ismiylemi belirleniyomusta sanki :8: anlami cok guzelmis ve en onemliside bu, tek isim dusunmuyorsan yukardaki arkadasinda belirttigi gibi Feyza Sena ve Feyza Dila cok hosuma gitti..

Back
X