Fi-Çi-Pi Seti Satıyorum

yessooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
333
49
48
Fi-Pi-Çi Satilmistir.
Yeni konu acmak istemedim elimde Sarah Jio nun kitaplari var onlari da uygun fiyattan vericem alisveris yaptigim arkadaslar bilir kitaplarim sifirdan farksizdir.Fotograf yukleyemedim isteyen olursa biraz daha ugrasicam.Elimdekiler sunlar:

Yağmur Sonrası
Mart Menekseleri
Bögurtlen Kısı
Yesil Deniz Kabuğu
Agapi

Son düzenleme:
Yaklasik iki ay once aldigim orjinal fi çi pi setini 30 tl ye satmak istiyorum.Ayrica isteyen olursa elimde sarah jio nun kitaplari da bulunmaktadir.
Ya taşınıyorum şu an Bayadır istiyorum bu kitapların serisini fı çi pi yi 15 güne işlerim bitmiş olur o zamana insallah satılmaz almayı düşünüyorum siz nerde oturuyosunuz

Ya taşınıyorum şu an Bayadır istiyorum bu kitapların serisini fı çi pi yi 15 güne işlerim bitmiş olur o zamana insallah satılmaz almayı düşünüyorum siz nerde oturuyosunuz
Muğladayim. ben de cok fazla siteye giremiyorum bu aralar satilmaz büyük ihtimalle.tasinma isleriniz bitince hala istiyor olursaniz gorusuruz.Kolay gelsin size de ☺

Bu arada sarah jio nun kitapları da orjinalse elinde hangileri var öğrenebilir miyim?

Fi-Çi-Pi setimi aldım, çok güzel ve temiz kullanılmış. Teşekkür ediyor, alışveriş yapacak arkadaşlara öneriyorum :)

Back
X