Fibrocell Yaptıran Var Mı?

moonperi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
44
18
Merhabalar herkese :)

Yakın zamanda ben ciddi miktarda kilo verdim (40 kiloya yakın), yaşım da ileri değil fakat diyetisyenim derimin en fazla bir yere kadar toparlayacağı müjdesini (!) verdi malesef geçen hafta. Vücudumda bazı noktalarda cildimi gerdirmeye karar verdim fakat yüzüm konusunda kararsızım ve bayağı bir araştırma yapıyorum. Yüzümde çok ciddi bir sarkma yok aslında, ama eskisi kadar gergin olmadığı da bir gerçek.

İşte iki haftadır araştırıyorum ne yapılabilir diye. Fibrocell adlı prosedür bana mantıklı göründü. Ameliyatsız cilt geren, hücreleri yenileyen bir uygulamaymış. Fakat vücudu söz konusu olunca artık çok dikkatli davranan ben, kol bacak da değil, yüzüm söz konusu olunca ister istemez aşırı temkinli kesildim. Bir türlü net bir karar veremiyorum kızlar :KK43: Size soracağım, bu işlemi uygulatan var mı aramızda? Memnun kaldınız mı? Kime yaptırdınız? Kolay iyileşti mi? Şimdiden hepinize teşekkürler ve bu güzel havada güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle :)

ne kadar pozitifsin çok güzel bir enerji aldım sabah sabah :) sana da merhaba canım.

fibrocell'i geçenlerde de başka bir arkadaşıma anlatıyordum. evet ben yaptırdım, yapmadan önce çok araştırdım sonunda acıbadem'de burak beye yaptırmaya karar verdim işlemi. dediğin gibi hiçbi ameliyat yok sadece cildine yeni hücreler enjekte ediliyor ve cildin kısa sürede kendi kendini toparlıyor. şahsen başta biraz şüpheliydim ama arkadaşımda işe yaramıştı, ona güvenip gittim. tavsiye ederim, kolay iyileşme falan hiç dert etme, hemen ikinci gününde kafana göre işe falan gidebilirsin. arkadaşların falan varsa onlara da bir sor, yaptıran biri varsa belli olur.

Yüz gerdiren toka geto diye bişey çıkmış, saçlarını sıkı atkuyruğu yapınca nasıl gerdiriyorsa öyle birşeymiş, bir dene istersen

ne kadar pozitifsin çok güzel bir enerji aldım sabah sabah :) sana da merhaba canım.

fibrocell'i geçenlerde de başka bir arkadaşıma anlatıyordum. evet ben yaptırdım, yapmadan önce çok araştırdım sonunda acıbadem'de burak beye yaptırmaya karar verdim işlemi. dediğin gibi hiçbi ameliyat yok sadece cildine yeni hücreler enjekte ediliyor ve cildin kısa sürede kendi kendini toparlıyor. şahsen başta biraz şüpheliydim ama arkadaşımda işe yaramıştı, ona güvenip gittim. tavsiye ederim, kolay iyileşme falan hiç dert etme, hemen ikinci gününde kafana göre işe falan gidebilirsin. arkadaşların falan varsa onlara da bir sor, yaptıran biri varsa belli olur.
lutfen fiyat bilgisi verir.misiniz

Merhaba bende bu konu ile ilgileniyorum. Siz yaptırdınız mı ? Ne kadar verdiniz ? Benden 2500 euro istediler. Bu paranın üstüne biraz daha ekleyip yüz gerdirmek bsna daha mantıklı geldi. En azından kesin çözüm

X