- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
Bende ev işimi zor yapıyorum işe zor gidiyorum.memem çok şiş el parmaklarim agiriyor diz altı baldirlarim agiriyor.Ben kötü hastalik var gibi anlamıyorlar halsizlik diz boyu.kuru öksürük var kimse beni anlamiyor.ben eski ben değilim kisacasiBen oturdugum yerde yoruluyorum konuşurken kızıma kitap okurken halim yok. Ama kürek kemiklerim çok tuhaf ağrıyor memelerşme vuruyor artık kanser miyim diyorum dayanamıyorum psikolojim kalmadı
Allah yardımcımız olsun ne diyim çok üzülüyorum neşe doluydum bu hastalık depresyona soktu beniBende ev işimi zor yapıyorum işe zor gidiyorum.memem çok şiş el parmaklarim agiriyor diz altı baldirlarim agiriyor.Ben kötü hastalik var gibi anlamıyorlar halsizlik diz boyu.kuru öksürük var kimse beni anlamiyor.ben eski ben değilim kisacasi
Yeni goruyorum mesajinizi kusura bakmayin gec cevap icin. Insan bir sekilde alisiyor cok sukur olumcul degil diye kendini avutuyor. Biliyorum agrilar cok yogun oluyor. Ama doktorlarin dedigi gibi yasam kalitesi cok etkiliyor bu hastaligi. Soguk havalarda maalesef tavan yapiyor. Stressli durumlarin akabinde yine kotulesiyor. Bir sene sirt agrisiyken diger sene boyun agrisina donuyor. Yoga pilates gibi aktiviteler , d vitamini, kalsiyum, omega 3 gibi destekleyici seyler gecici de olsa bende cok buyuk rahatlama sagliyor. Lutfen d vitamininizi olcturun cok cok onemli. Dedigim gibi kabullendim durumu iyi gunlerime sukrediyorum. Daha once agrilarim gecti yine gecicek diyorum, geciyo da bir sekilde. Baska bir hastaliginizin olmadigindan emin olduktan sonra benden size tavsiye fibromiyaljiyo kabullenmeniz. Doktorlarin verdigi hic bir ilac maalesef bu kronik hastalik icin degil maalesef insanin beynini kotu yonde etkiliyor o yuzden tavsiye etmem. Klasik ama moralinizi yuksek tutun gerekirde terapiye gidin. Umarim sebebi hala bilinmeyen bi kronik hastaliga da ilac bulundugunu omrumuz bitmeden goruruzMerhaba 10 yıldır bununla nasıl baş ettiniz dayanamıyorum oyle miyim onuda anlamıyorum anksiyete ile birlikte seyrediyor daha dogrusu ağrılarım oldukça anksiyete sahibi oldum koltuk altındaki kaburgama kramp giriyor normal mi acaba ya kürek kemiklerim sızlıyor vücudum seyiriyor dogru düzgün ilgilenip ciddiye almıyorlar tekrar gidicem gerildim bunaldım artık
Ah uyku en guzel ilac. Bana da amerikada bir norolog uyuyabildigin kadar uyu demisti ama maalesef gunumuz sartlatinda pek mumkun olmuyorBen univ yillarinda yasiyormusum. Once ortopediye gittim, sonra arkadasimin yakinina gittim. Meger fibromiyalji uzerine arastirmalari varmis. Şöyle aciklamisti, toksinlerin birikmesi ile agrilar olusur derin uykuya gecisi engeller ama derin uykuya gecisle toksinler olusur. Kisir döngu.
Aksam 6dan sonra yeme icmeyi kestim, bol spor, sicak dus. Yurtta kaliyordum yuruyus bandina iniyordum.
Derin uyumaniz gerek, uyku olmuyorsa bol bol terlemek. Toksinler atildikca agrilar hafifliyor.
Ben böyle cozdum, hala bazen o agri hortladiginda kendimi sokaga atar yururum.
Meme agrisi sanki emzirirkenki gibi mi? Ben de yeni basladi boyle bir sey. Hemen tabi google a meme sanci fibromiyalji sanci yazdim. En ufak yeni semptomda google a bunu soruyorum ve illaki bir sey cikiyor. Evet meme sancisi da fibromiyaljiyle iliskiliymis maalesefBen oturdugum yerde yoruluyorum konuşurken kızıma kitap okurken halim yok. Ama kürek kemiklerim çok tuhaf ağrıyor memelerşme vuruyor artık kanser miyim diyorum dayanamıyorum psikolojim kalmadı
Kan testleri yapildi tomografi falan cekildi. Yillar icinde bir kac kere.Evet memem süt dolmuş gibi yada adet öncesi sancı gibi ama aşırı hassas iki taraf koltuk altımda da var batma donuk bi acı özellikle kürek kemiği sırtımın memeye doğru dönüş kısmı çok ağrıyor ezilmiş gibi ultoroson çekecekler meme için sırt için de mr giricem sizde fibromiyalji teşhisi konulmadan neler yapıldı
Kan testleri tomografi falan yillar icinde bir kac kere. Arastirirken meme egzersizine denk geldim Breast Pain and FibromyalgiaEvet memem süt dolmuş gibi yada adet öncesi sancı gibi ama aşırı hassas iki taraf koltuk altımda da var batma donuk bi acı özellikle kürek kemiği sırtımın memeye doğru dönüş kısmı çok ağrıyor ezilmiş gibi ultoroson çekecekler meme için sırt için de mr giricem sizde fibromiyalji teşhisi konulmadan neler yapıldı
Evet sırtım perişan içi oyuluyor sanki böyle bişey görmedim mr giricemKan testleri yapildi tomografi falan cekildi. Yillar icinde bir kac kere.
Kan testleri tomografi falan yillar icinde bir kac kere. Arastirirken meme egzersizine denk geldim Breast Pain and Fibromyalgia
bu linkte bi tane video var bi bakin isterseniz ara ara yapiyorum ben. Benimki sizin anlattiniz kadar siddetli degil sadece arada sag meme de hissediyorum sanci batma falan. Benim fibromiyalji genelde sirt boyun agrisi ve enerji olmamasi
Ne gibi sıkıntılarınız var paylaşır mısınız bende göğüs ağrısı meme acısı koltuk altı acısı ağrısı kürek kemiklerim de tükenmişlik kollarımda acıya hassasiyet ağrı tuhaf şeyler yaşıyorum her doktora gidiyorum tek tek kafayı yemek üzereyim27 yasindayim. Cok stresli bi yapım var herseyi kafaya takarim üzülürüm. Ilac verdi ama kullanmadim mideme dokundugu icin. Bursa - Van sehirlerindeyim. Panik atagim var ayrica. Cok tesekkur ederiim . Son zamanlarda daha cok artti tutulmalarim ataklarim. En iyisi doktora gitmek baska carem kalmadi ilaclari kullanmaktan.
Evet sırtım perişan içi oyuluyor sanki böyle bişey görmedim mr giricem
Ne gibi sıkıntılarınız var paylaşır mısınız bende göğüs ağrısı meme acısı koltuk altı acısı ağrısı kürek kemiklerim de tükenmişlik kollarımda acıya hassasiyet ağrı tuhaf şeyler yaşıyorum her doktora gidiyorum tek tek kafayı yemek üzereyim
Merhaba hanımlar sanırm bendede fibromiyalji varMeme agrisi sanki emzirirkenki gibi mi? Ben de yeni basladi boyle bir sey. Hemen tabi google a meme sanci fibromiyalji sanci yazdim. En ufak yeni semptomda google a bunu soruyorum ve illaki bir sey cikiyor. Evet meme sancisi da fibromiyaljiyle iliskiliymis maalesef
Acaba iyilestinizmi merak ettim bende aynı hastalıktan muzdaribim ins görürsünüz çok zamn geçmiş amabve ins iyisinizdirBende ev işimi zor yapıyorum işe zor gidiyorum.memem çok şiş el parmaklarim agiriyor diz altı baldirlarim agiriyor.Ben kötü hastalik var gibi anlamıyorlar halsizlik diz boyu.kuru öksürük var kimse beni anlamiyor.ben eski ben değilim kisacasi
Daha iyim ara ara geliyor ataklar.Spor yapın sağlıklı beslenin birde kafa dağıtınAcaba iyilestinizmi merak ettim bende aynı hastalıktan muzdaribim ins görürsünüz çok zamn geçmiş amabve ins iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?