FİGEN KIR ŞAHİN? Medical parkta doktor detaylı ultrason için lütfen bilgisi olan varsa yazsın

Ben detaylı ultrasonumu Figen kır şahinde oldum
Yaa çok sevindim sonunda birinin çıkmasına. Biraz yardımcı olabilir misiniz nasıl geçti sert bi doktor mu yeteri kadar ilgileniyor mu açıklıyor mu? Mesela ne kadar sürdü bir de cd veriliyor mu? En önemlisi siz nasıl hissettiniz memnun kaldınız mı? İnternette bir iki olumsuz yorum okudum çok sertti çok açıklama yapmadı diye, biraz tedirgin oldum. Kimi doktor mesela yüzünü göstermeyince çikolata yediriyor hareket etsin görelim diye uğraşıyor kimi de göremedik deyip geçiyor. Çok merak ettim sizin tecrübenizi, yazarsanız çok sevinirim ❤️❤️❤️

Hiç memnun kalmadım karnıma ultrason cihazıyla bebeğimin oynaması için vurdu bi kaç defa biraz yürüyelim tatlı birleyler yiyeyim dedim bişi demedi 15 dk baktı gönderdi

Hiç memnun kalmadım karnıma ultrason cihazıyla bebeğimin oynaması için vurdu bi kaç defa biraz yürüyelim tatlı birleyler yiyeyim dedim bişi demedi 15 dk baktı gönderdi
Ciddi misiniz 🤭😕 çok moralim bozuldu. Ben de ona randevu almıştım ama başka doktor bakayım öyleyse. Siz söylediğinizde bile Bişey dememesi çok saçma ya. Doğru düzgün açıklama da mı yapmadı

Back
X