• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Figen Yüksekdağ Çıldırdı: Patlatın Ulan Şerefsizler

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.886
198
HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ'ın, Silvan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve orada görev yapan güvenlik güçlerine hakaret ettiği görüntüler ortaya çıktı.
Güvenlik güçleri, sokağa çıkma yasağının ilan edildiği ve teröristlerin saldırılarının yoğun olduğu Tekel, Mescit ve Konakmahallelerindeki operasyonlarda büyük başarı sağladı.

AĞIR HAKARETLERDE BULUNDU

Silvan'daki olaylar için gelen ve ilçeye girilmesine izin verilmeyen HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ'ın müdahale sonrasıCumhurbaşkanı Erdoğan ve güvenlik güçlerine ağır hakaretlerde bulunduğu görüntüler ortaya çıktı.
http://www.haberler.com/figen-yuksekdag-dan-cumhurbaskani-ve-askerlere-7876072-haberi/

Gözümüzün önünde colugu çocuğu katlediyorsun diyorsun çok vicdanlisin ya hani . O arkani yasladigin örgütler de aynı şeyi yaparken sesin niyeee çıkmıyor he. Kurban ol askerimize onlara ettigin hakaretlerin hepsini bende sana ediyorum kapış şekerim ..

Gözümüzün önünde colugu çocuğu katlediyorsun diyorsun çok vicdanlisin ya hani . O arkani yasladigin örgütler de aynı şeyi yaparken sesin niyeee çıkmıyor he. Kurban ol askerimize onlara ettigin hakaretlerin hepsini bende sana ediyorum kapış şekerim ..
cimcime artık üzgün olmadığına sevindim:KK54:

Çoluk çocuk dediği terörist ya! Biri yuksekdagi cidden patlatsa iyi olur :)

Zaten bunlar gibilere hic birsey olmaz. Bir kere gercekten canlari yansa belki bir seyler degisir. Bunlar daha iyi zamanlari acilim sacilim diye bunlari basimiza cikaranlar sonrasinda da aman baraj alti kalmasindestekleyelim diyenler utansin. Gorun bakin simdi milletin sozde vekillerini imkanini bulsalar hepimuzi bir kasik suda bogarlar. Sehitlerimize Allah rahmet etsin.

Çoluk çocuğu katleden sizsiniz asıl pisliklerini nasıl saçacaklarını şaşırıyorlar. Içeride ne yapmak istiyordu acaba?

Back
X