Fiikirlerinize ihtiyacım var

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
Merhaba bayanlar nişanlım çok kıskanç hatta artık hastalık derecesine gitmeye başladı böyle saplantılı psikopat aşık gibi avm gitmiştim hafta sonu orda fotoğraf çekindim bugünde otururken sen benim fotoğrafımı niye beğenmedin dedim görmedim bakıyım dedi baktı bu ne böyle bu makyaj kendini millete göstermeyemi gidiyosun bidaha gitmeyeceksin gibi sözler söylemeye başladı çok abartılı makyaj yapmam dozunda seviyorum daha iyi hisediyorum makyaj yapınca dışarı çıkmadığım gün dahi olsa evde yaparım. Tenim çok beyaz olduğundan saçlarda sarı ruh gibi hasta gibi gözükmek istemiyorum. Abuk sabuk akıl fikir ermeyecek tepkiler vermeye başladı. Zaten konuşulmaz kendisiyle kendisi hep haklıdır açıklamanı dinlemez sinirlenir dediğini yapmamı istiyor benimde kendi doğrularım var kendimce itiraz edince sinirlenir gözü dönüo resmen yakında evlenicez ben nasıl yenicem nişanlımı fikir istiyorum

Çok seviyorsan, bir psikolojik destek alsın derim. İlişkinizin normal seyretmesi açısından yani.

Merhaba kolay gelsin öncelikle baş edilmesi zor bir nişanlınız var.Bence baştan sert bir şekilde tavrınızı ortaya koymazsanız sonra toplamanız çok ta kolay görünmüyor.Aslında ben en çok şuna takılıyorum siz belirli bir yaş olgunluğunda değil misiniz,neyi yapıp neyi yapmayacağınızı bilmiyor musunuz da böyle çocuk azarlar gibi tepkiler veriliyor.Hem nişanlınızla tanıştığınız da makyaj yapan biri değil miydiydiniz?

Evlenince değişir diye sakın düşünmeyin.
Daha kötü olabilir ama daha iyi olmaz hiçbirşey.
Hastalık derecesinde kıskanç demişsiniz,evlenince annenize gitmenize bile karışabilir.
Ya tedavi olması için ikna edin yada ayrılın.
Bile bile kendinizi ateşe atmayın.

Fazlasıyla sabıra ihtiyacınız var. Evlenince daha kötü olmamasını temenni ederim. :44:

Bana birini hatırlattı bu yazdıkların.
Tek yapman gereken kaçıp kurtulmak.

Ilk tanidiginda boyle degilse sonradan degistiyse sebep sen olabilirsin. sende bi degisme oldu mu? tavrini koy yine duzelmezse ayril. psikopatlik derecesindeyse onunla hayat gecmez.

Hastalik derecesinde kiskanc insanlarin tam bir omur torpusu oldugunu dusunuyorum. Su an yasadiklariniz evlenince yasayacaklarinizin kucuk bir habercisi sadece. Evlenince nasilsa karim diye hepten azacak hareketleri. Siddete bile varabilir.
Tedavi gorur mu gormez mi, kendini toparlar mi orasini bilemicem ama bu haliyle askindan olseniz de evlenmeyin bence. Sonra basinizi duvarlara vurursunuz. Ben olsam yol yakinken kacardim, madem kendisinde sorun gormeyip duzelmeyi reddediyor. Hem esinin kiskancligindan dolayi hayati mahvolmus, hem de kendi kiskancligiyla kocasinin da hayatini cehenneme cevirmis kadinlarin cok konusu var. Forumu biraz karistirip onlarin cilesini okuyun.

evlenince çok daha abartılı kıskançlıklar göstereceğinin şimdiden kanıtı.. perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. iyi düşün..

Geçenlerde de birisi böyle konu açtı devamı eşi ve eşinin ailesinde... Var gerisini sen düşün.
Sizi bir birey olarak görmeyen, yönlendiren, eleştiren üstüne hakaret eden (kendini millete göstermeyemi gidiyosun ) birine nasıl aşık olabiliyorsunuz hayret doğrusu
Ananeniz babanız sizi bu insanlara köle mi yetiştirdi? Biraz geleceğe irdeleyici olursan hayatın çok güzel olabilir.

işte bakın diyorum ya 24 yaşındasınız ve siz hep böyleydiniz madem böyle sevdi böyle beğendi sonrasında niye bu hayatı zehir etmeler hani şunu anlarım nişanlının/eşinin hayrı için onu değişmeye teşvik edersin ama bunun da üslubu bu değil.Ne diyeyim arkadaşım Allah size bolca sabır versin seviyorum demişsiniz Allah aranıza uhuvvet,muhabbet versin.

amin arkadaşım güzel dileklerin için

Böyle kabul ettin bu deveyi gütmekten başka çaren yok.
Gitmek var ama bu saatten sonra yapabileceğini sanmam

bu deveyi gütmekten başka çarem yok haklısın bende bu deve nasıl güdülür diye fikir istiyorum evet gidemem bu saatten sonrada yeni birilerini tanıyıp güvenmeye takatim yok ne yazıkki

Bu deveyi gutmekte kararliysaniz onun istedigi gibi olacaksiniz, oyle olacaksiniz ki kendisi sinirlenmesin, olasi hakaret vb siddet gormeyin. Baska ne yapabilirsiniz ki... Karsinizdaki kisi duzelmeyi de reddediyorsa yapilcak bisey yok. Kolay gelsin diyim. Umarim konularinizi bol bol gormeyiz bir derdim var'da. mutluluklar.

karşınızdakinin sevmediğiniz huyları için "değişir" ya da "değiştiririm" düşüncesiyle bir ilişkiye ya da evliliğe katiyen adım atmayın. ayrıca ilişkiyi bitiremem yeni birilerine güvenmeye takatim yok falan demişsiniz,ama bu kişiyle evlenirseniz değil güvenmeye, yaşamaya bile takatiniz kalmayabilir. çok iyi düşünün bence. hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…