- Konu Sahibi SARI_SEKERM
-
Çok seviyorsan, bir psikolojik destek alsın derim. İlişkinizin normal seyretmesi açısından yani.
Merhaba kolay gelsin öncelikle baş edilmesi zor bir nişanlınız var.Bence baştan sert bir şekilde tavrınızı ortaya koymazsanız sonra toplamanız çok ta kolay görünmüyor.Aslında ben en çok şuna takılıyorum siz belirli bir yaş olgunluğunda değil misiniz,neyi yapıp neyi yapmayacağınızı bilmiyor musunuz da böyle çocuk azarlar gibi tepkiler veriliyor.Hem nişanlınızla tanıştığınız da makyaj yapan biri değil miydiydiniz?[/QUOTE
tanıştığımdada yapardım beni böyle tanıdı böyle sevdi buda yeni sorun olmaya başladı 24 yaşındayım nerde ne yapcağımı gayet iyi bilirim oda bunu adı gibi biliyor ama tavırda yapıyorum telefonlarınıda açmıyorum gerektiğinde ama hatasının farkına varmıyor 2 gün sonra yine aynı şeyler
Fazlasıyla sabıra ihtiyacınız var. Evlenince daha kötü olmamasını temenni ederim. :44:
çok seviyorum canım zaten sevgi olmasa çekilçek gibi değil psikolojik desteğide mümkün değil kabul etmez
tanıştığımdada yapardım beni böyle tanıdı böyle sevdi buda yeni sorun olmaya başladı 24 yaşındayım nerde ne yapcağımı gayet iyi bilirim oda bunu adı gibi biliyor ama tavırda yapıyorum telefonlarınıda açmıyorum gerektiğinde ama hatasının farkına varmıyor 2 gün sonra yine aynı şeyler
işte bakın diyorum ya 24 yaşındasınız ve siz hep böyleydiniz madem böyle sevdi böyle beğendi sonrasında niye bu hayatı zehir etmeler hani şunu anlarım nişanlının/eşinin hayrı için onu değişmeye teşvik edersin ama bunun da üslubu bu değil.Ne diyeyim arkadaşım Allah size bolca sabır versin seviyorum demişsiniz Allah aranıza uhuvvet,muhabbet versin.
Böyle kabul ettin bu deveyi gütmekten başka çaren yok.
Gitmek var ama bu saatten sonra yapabileceğini sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?