Fikilerinize ihtiyacım var..

Yaqmur00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
26
0
36
Ankara
Kızlar benm şu an cıktıgım cocuk önceden dayısının kızıyla cıkmış ciddi düşünüolarmış.fakat kız ayrı kalınca eski sevgiline falan dönmüş.snra pişman oldum diyip geri gelmiş şans istemiş oda şans vermiş kıza ama kız gene aynısını yapmış.şimdi akraba oldukları için kız sürekli onlara gelir gidermiş.kız cocugun ilk cıktıgı ilk öpüştügü falan.bana unuttum sevmiorum seni seviorum dio ama bana pek inandırıcı gelmedi sizce ?

sanırım eskıden iliskileirnde rotayı çizen kızmış.. ayrılan o dönen o yine ayrılan o.. ... sevgilinin içinde kalmış olabilir hala çünkü ayrılan o olmamış... ama unutmuş da olabilir tabiki... bunu sen daha iyi hissedersin cnm ama bu kız eger kıskanç biriysen seni gerer derim :S

evet kıskanc biriyim :S sonucta hem onun ilki hemde akrabası sürekli evine gelip gidiomuş.gördüğünde eski günleri falan hatrlıodur

ooooooo hangi birinden koruyacaksın ki?
bunun halasının kızı, amcasının kızı, teyzesinin kızı da vardır. eee onlarda bu durumda potansiyel aday.
insanın sevgilisini kendi akrabalarından bile sakınması ne kadar kötü. kime güveneceksin?
işte bu durumda sevgilinden başkasına güvenemezsin.
kıskanç biriysen de işini garantiye al. aileden birileriyle falan tanıştırsın seni ki bilsinler.
eve girdiğinde sevgilinde odasına kapansın. bu durumlarda genelde erkekler üstüne düşen taraf oluyor.

daha once bu akraba kızla sevgilisi arasında bişeyler olmuş o yüzden tedirgin.. diger akraba kızları bu kız kada daa ciddiye almaz herldde

Canım hani her şeyin ilkini onda yaşamış ya,yani onu hal sevmiyorsa bile ara ara yaşadıkları aklına gelebilir

canım ne kadar kıskanırsan o kadar oldu bu iş moduna girer.
seni kafeste görür. rahat bırak sanki kaçacakmışın gibi.
onu düşüneceğine seni düşünür bu sayede.

canım ne kadar kıskanırsan o kadar oldu bu iş moduna girer.
seni kafeste görür. rahat bırak sanki kaçacakmışın gibi.
onu düşüneceğine seni düşünür bu sayede.

aslında kaçacakmışsın gibi davranmak çoğu zaman işe yarıyor kızlar..malum kaçan kovalanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…