Fikir alabilir miyim?

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
Arkadaşlar eşimin ailesi(annesi-babası) ne bayramlaşmaya gittik ama kendileri bize bayramlaşmaya gelmedi. Normal mi anormal mi sizce, insan oğlunun evine bayramlaşmaya gelmez mi?

öf valla bu gelinlere de yaranılmıyor gitsen suç gitmesen suç

gelip elinizi mi öpcekler siz gitmissiniz işte bayram kaç günki bi biz gidelim bi onlar gelsin diye sıraya dizelim
Kendileri bu konulara fazla önem veren insanlar, bu kadar önem veren insanların bu şekilde davranması tuhafıma gitti

Arkadaşlar eşimin ailesi(annesi-babası) ne bayramlaşmaya gittik ama kendileri bize bayramlaşmaya gelmedi. Normal mi anormal mi sizce, insan oğlunun evine bayramlaşmaya gelmez mi?
Bayramda ilk gün anne baba evde olur. Tüm gün evlatlar ziyarete gider. 2.Gün de anne baba mezarlığa vs gider . 3.Gün de ilk gün gelemeyen evlatlar gelir. Anne baba evladına gider mi ben bilmiyorum. Bizde böyle canım benim.

Bayramda ilk gün anne baba evde olur. Tüm gün evlatlar ziyarete gider. 2.Gün de anne baba mezarlığa vs gider . 3.Gün de ilk gün gelemeyen evlatlar gelir. Anne baba evladına gider mi ben bilmiyorum. Bizde böyle canım benim.
Bizim buralarda anne- babalarda gelir, açıkçası bu duruma eşim çok içerledi

İyi de büyük olan onlar bir de ayağınıza mı gelsinler el öpmeye...
Ayrıca bu 2 kere bayramlaşma adetini bugün öğrendim bir kere bayramlaşmak yeterli değil mi ?

İyi de büyük olan onlar bir de ayağınıza mı gelsinler el öpmeye...
Ayrıca bu 2 kere bayramlaşma adetini bugün öğrendim bir kere bayramlaşmak yeterli değil mi ?
Biz zaten büyük olarak ilk gün gidiyoruz, ertesi günlerde onlar gelir. Bizim buralarda bayramlaşmaya gittiğin kişi iadeyi ziyaret onlar gelir.

Evinize gelince ne oluyor ya kıymet verilmiş mi olunuyor.
Kıymet vermek görmek, görüşmekle olur ki onu da yapmışsınız.
Eşiniz gereksiz alınganlık gösteriyor.
Bizim de gittiklerimiz iade-i ziyaret yapmak istiyor bazen ben hiç hoş karsılamıyorum acıkcası sacma geliyor.
Amaç beni görmekse zaten gördün değil mi yani?

Evinize gelince ne oluyor ya kıymet verilmiş mi olunuyor.
Kıymet vermek görmek, görüşmekle olur ki onu da yapmışsınız.
Eşiniz gereksiz alınganlık gösteriyor.
Bizim de gittiklerimiz iade-i ziyaret yapmak istiyor bazen ben hiç hoş karsılamıyorum acıkcası sacma geliyor.
Amaç beni görmekse zaten gördün değil mi yani?
Valla umrumda benimde olmaz da eşimin gücüne gitti. Herkese gidip(kendilerine bayramlaşmaya gelenlere) iadeyi ziyaret yapıp da bize gelmemelerine içerledi

Biz zaten büyük olarak ilk gün gidiyoruz, ertesi günlerde onlar gelir. Bizim buralarda bayramlaşmaya gittiğin kişi iadeyi ziyaret onlar gelir.

Anladım bizim burda 1 kere bayramlaşılır.Adetler farklı demek ki.Büyüğünüz oldukları için davet falan mı bekliyorlar acaba o_O

Normalde de mi sık gelmezler sizin evinize? Yoksa sadece bayramda mı gelmediler?
Normalde de sık değil, eşim bi tek bi oğlunum niye gelmiyorsunuz diyo, aman kime gidiyorum ki diyo( gelmediği Kv nin benim işime gelir heryerimi karıştırmaya kalkar), ama başka yerlere gider

şaka mı bu? annesi babası tabıkıde siz gidiceksınız.. onlar szınle bayramlasmaya gelmez tabıkıde

ben hayatımda hıc duymadın kayınvalıdenın kayınpederın ogullarının evıne gelıp bayramlastıgını :KK70:
hatırlatım kucuk olan sızsınız, onlar anne baba
taş yerınde agırdır... onlar anne baba oldu evlatlarını evlendırdı büyük ev oldu,
sız orda olmalısınız

Bizim buralarda anne- babalarda gelir, açıkçası bu duruma eşim çok içerledi
Bu eşinizle ailesi arasında, eşiniz içerlediyse gidip sorar bayramda niye gelmediniz diye. Ama bana daha çok bu duruma eşiniz değil de siz içerlemişsiniz gibi geldi.

X