Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendileri bu konulara fazla önem veren insanlar, bu kadar önem veren insanların bu şekilde davranması tuhafıma gittiöf valla bu gelinlere de yaranılmıyor gitsen suç gitmesen suç
gelip elinizi mi öpcekler siz gitmissiniz işte bayram kaç günki bi biz gidelim bi onlar gelsin diye sıraya dizelim
Eşimle dayıma gidiyoruz, onun teyzelerine gidiyoruz, kendi annemlere gidiyoruz, onlarda bize geldiler. Tuhaf olan bu mu?E siz gitmişsiniz zaten niye onlar gelsin ki
Zaten sen kaynanani sevmiyosun,gelmemesi daha iyi değil miEşimle dayıma gidiyoruz, onun teyzelerine gidiyoruz, kendi annemlere gidiyoruz, onlarda bize geldiler. Tuhaf olan bu mu?
Bayram ziyareti fazla uzun olmuyo zaten, evet hiç sevmiyorum, ama Bayram buZaten sen kaynanani sevmiyosun,gelmemesi daha iyi değil mi
Bayramda ilk gün anne baba evde olur. Tüm gün evlatlar ziyarete gider. 2.Gün de anne baba mezarlığa vs gider . 3.Gün de ilk gün gelemeyen evlatlar gelir. Anne baba evladına gider mi ben bilmiyorum. Bizde böyle canım benim.Arkadaşlar eşimin ailesi(annesi-babası) ne bayramlaşmaya gittik ama kendileri bize bayramlaşmaya gelmedi. Normal mi anormal mi sizce, insan oğlunun evine bayramlaşmaya gelmez mi?
Bizim buralarda anne- babalarda gelir, açıkçası bu duruma eşim çok içerlediBayramda ilk gün anne baba evde olur. Tüm gün evlatlar ziyarete gider. 2.Gün de anne baba mezarlığa vs gider . 3.Gün de ilk gün gelemeyen evlatlar gelir. Anne baba evladına gider mi ben bilmiyorum. Bizde böyle canım benim.
Biz zaten büyük olarak ilk gün gidiyoruz, ertesi günlerde onlar gelir. Bizim buralarda bayramlaşmaya gittiğin kişi iadeyi ziyaret onlar gelir.İyi de büyük olan onlar bir de ayağınıza mı gelsinler el öpmeye...
Ayrıca bu 2 kere bayramlaşma adetini bugün öğrendim bir kere bayramlaşmak yeterli değil mi ?
Valla umrumda benimde olmaz da eşimin gücüne gitti. Herkese gidip(kendilerine bayramlaşmaya gelenlere) iadeyi ziyaret yapıp da bize gelmemelerine içerlediEvinize gelince ne oluyor ya kıymet verilmiş mi olunuyor.
Kıymet vermek görmek, görüşmekle olur ki onu da yapmışsınız.
Eşiniz gereksiz alınganlık gösteriyor.
Bizim de gittiklerimiz iade-i ziyaret yapmak istiyor bazen ben hiç hoş karsılamıyorum acıkcası sacma geliyor.
Amaç beni görmekse zaten gördün değil mi yani?
Biz zaten büyük olarak ilk gün gidiyoruz, ertesi günlerde onlar gelir. Bizim buralarda bayramlaşmaya gittiğin kişi iadeyi ziyaret onlar gelir.
Valla umrumda benimde olmaz da eşimin gücüne gitti. Herkese gidip(kendilerine bayramlaşmaya gelenlere) iadeyi ziyaret yapıp da bize gelmemelerine içerledi
Anladım bizim burda 1 kere bayramlaşılır.Adetler farklı demek ki.Büyüğünüz oldukları için davet falan mı bekliyorlar acaba [/QUOTE Yok kendi küçüklerine davetsiz falan gittiler
Normalde de sık değil, eşim bi tek bi oğlunum niye gelmiyorsunuz diyo, aman kime gidiyorum ki diyo( gelmediği Kv nin benim işime gelir heryerimi karıştırmaya kalkar), ama başka yerlere giderNormalde de mi sık gelmezler sizin evinize? Yoksa sadece bayramda mı gelmediler?
Bu eşinizle ailesi arasında, eşiniz içerlediyse gidip sorar bayramda niye gelmediniz diye. Ama bana daha çok bu duruma eşiniz değil de siz içerlemişsiniz gibi geldi.Bizim buralarda anne- babalarda gelir, açıkçası bu duruma eşim çok içerledi