- 13 Ocak 2021
- 38
- 16
- 3
- Konu Sahibi kartaneesi
Kızlar fikrinize ihtiyacım var Eşimle çok mutluyuz fakat malum her evde kavga olur kavga ettiğimizde gönül almıyor özür dilemiyor. Aslında bunu daha önce oturup konuşmuştuk oda dikkat edeceğini söylemişti. Gece uyurken sarıldı yanaştı bende arkamı döndüm uyudum. Dikkat ettiğini gösterdi bi nebze. Kavgamız sabah’da devam etti iki gündür annemdeyim akşam mahalleye geldi hadi eve gidelim dedi. Bende gelmiyorum canın sıkılmış senin biraz kafanı dinle bence dedim eline anahtarı verdim Annemgile çıktım. Ne o yazıyor nede ben yazıyorum. İnsan karısının elinden tutup götürmesini bilmez mi hiç? Tamam ailemden çekiniyor biraz Uğraşmıyor işte ona kızdığım tek şey bu.. İkimizde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz. Yedek anahtarım var dün bi uğradım eve eşim işteyken. Evi temizledim bide ekmek aldım masaya koydum çıktım. Elbette benimde hatalarım oldu ikimizde çok öfkelendik. Wtsaap’da aşk şarkıları paylaşıyor iki durum attı diye hemen yelkenleri suya indirip Sizce aramalımıyım? Bi tarafımda sessiz kalıp onun uğraşmasını aramasını bekle şımartma diyor?