parayı kullanma konusunda sıkıntısı varsa ona çözüm bulmakda bi işe yaramazmi sizce çünkü sordugumda elinin altında para olduğunu ve normal hayattada ailesininde para konusunda cok kisitlamadigini söylediUmutlanmayın, iddia gerçek bir bataklık.
Benim 5 yıl gitti. Aradan 6-7 yıl geçti ayrılalı geçen baktım stalkladım yok, adam vazgeçmiyor. Bagımlılık gibi bir sey herhalde. Borclarınıda en son babası ödemisti.yüzde 1 ihtimal demi yok ?
yo kesinlikle bana karşı bi saygisizligi siddeti kabalıgı olsa bi dk bile düşünmem beni en cok dusunduren uzun ilişki bitirsem unutmam zor bi başkasını sevmem zor ve cabasini görüyorum gormesem yine ugrasmam zaten hata mı ediyorumIyi karakter kime gore neye gore iyi karkter? Burada dayak yiyen ama kocam ozunde iyidir diyenleri okuyoruz. 4 senelik bir iliskinin bir amaci olmali degil mi? Amaci yoksa demek ki 4 sene sizi oyaladi diye dusunurum ben olsam. Cunku aklinda evlilik olan adamin borc yapmak gibi bir cabasi olmaz. Ev nasil kurulur en ufak bir fikri olmayan biri bile bunlari yapmaz. Kaldi ki adam evlilik dusunuyormus. Buna kim inanir? iyi karakter dediginiz karakterin yaptiklari ile soyledikleri ortusur, yok yaptiklari ile soyledikleri tutmuyorsa buradaki tek iyi karakter sizin karakterinizdir.
of of zaten kendi hayatımda çok sıkıntılar vardı hala mı devam edicek yaniiBenim 5 yıl gitti. Aradan 6-7 yıl geçti ayrılalı geçen baktım stalkladım yok, adam vazgeçmiyor. Bagımlılık gibi bir sey herhalde. Borclarınıda en son babası ödemisti.
İşte bağımlı mi yoksa düşüncesizce mi hareket etti o önemli , bağımlı ise destek almazsa tekrar aynı batağa düşer . Bağımlılığın dinamikleri ayrı çünkü ve genelde saklıyorlar maalesef benim yorumum genelleme . İşte sevgilinizin durumunu bilmiyoruz , oyanamadan gerçekten durabildi sizi kandiriyor olabilir mi vs vs . Çetrefilli durumlar yedamdan destek alabilirsiniz terapi desteğiyle ilerleyebilirsiniz. Bağımlılık sadece maddi kaybın yanında , yalan vs de girecek işin içine . Sevgiliniz 4 yıldır kandırdı sizi bu açıdan da bakın olayateşekkür ederim yardımınız için kullandığı kart hesaplarını gosterdi borcun olduğu kartida gosterdi yani gizli bi kartı da olabilir mi yani
Arkadaşım eşinden iddia bağımlılığını aşamadığı için boşanıyor. Söyleyeceklerim bu kadar
Allah herkesin yardımcısı olsun üzüldüm arkadaşınız içinde böyle şeyler için de evlilik bitiyor çok üzücüArkadaşım eşinden iddia bağımlılığını aşamadığı için boşanıyor. Söyleyeceklerim bu kadar.
yo kesinlikle bana karşı bi saygisizligi siddeti kabalıgı olsa bi dk bile düşünmem beni en cok dusunduren uzun ilişki bitirsem unutmam zor bi başkasını sevmem zor ve cabasini görüyorum gormesem yine ugrasmam zaten hata mı ediyorum
Sevgilinizi siz tanırsınız ama biraz genele bakarsak iddia borc yüzünden burda cok konu acıldı zaten. O yüzden bence bekleyin derim.of of zaten kendi hayatımda çok sıkıntılar vardı hala mı devam edicek yanii
Bu bence bitmesi için en temel sebeplerden bir tanesi. Vallahi arkadaşım böyle çok daha mutlu. Keşke en başından , öğrendiğimde bulaşmasaydım diyor. 20 bin ( daha eminim sizin bilmediğinizde çoktur) kaybeden adamdan bırakmasını beklemeyin bence.Allah herkesin yardımcısı olsun üzüldüm arkadaşınız içinde böyle şeyler için de evlilik bitiyor çok üzücü
haklısınız bende düşündüm destek almasını ona söylemedim daha işe yarar mı yada o süreçte ben ciddi çabasını nasıl gorebilirimİşte bağımlı mi yoksa düşüncesizce mi hareket etti o önemli , bağımlı ise destek almazsa tekrar aynı batağa düşer . Bağımlılığın dinamikleri ayrı çünkü ve genelde saklıyorlar maalesef benim yorumum genelleme . İşte sevgilinizin durumunu bilmiyoruz , oyanamadan gerçekten durabildi sizi kandiriyor olabilir mi vs vs . Çetrefilli durumlar yedamdan destek alabilirsiniz terapi desteğiyle ilerleyebilirsiniz. Bağımlılık sadece maddi kaybın yanında , yalan vs de girecek işin içine . Sevgiliniz 4 yıldır kandırdı sizi bu açıdan da bakın olaya
teşekkürler fikirleriniz için evet aile hayatımda biraz sıkıntılı olunca güzel seylere tutunma cabasindayim malesefki kendimi geçtim galiba farkında olmadanSizin saygisizlik kavraminiz nedir ne degildir bilemem ama su yapilanlar bana gore saygisizligin dik alasi. bu gun kocam gelip bunu bana anlatsa baskasini sevemem diye dusunmem ama kendini dusunmeyeni kimse dusunmez bu dunyanin duzeni budur. goruyorum ki siz kendinizden coktan vazgecmissiniz ve inanmak istiyorsunuz. Tercihlerimiz hayatimizi belirler. Hayat sizin, tercih sizin. biz sadece fikrimizi yaziyoruz.
bir yakın arkadaşımda böyle bir durum yasamis evliler esinin net bi sekilde bıraktığını soyledi bağımlı degilmis belliki bende o yüzden bi umut iyi düşünüyorum galibaIddia oynayıp üzerine borç yapan biriyle evlenilmez.
evlendıgınızde bin pişman olacaksınız
Bundan emin olabilirsiniz.
Ama insanoğlu maalesef başkalarının tecrübesiyle degil de kendi tecrübesiyle yaşamak istediği için zamanı gelınce
Kendine düşen payı alacaktır .
Bile bile lades diyorsun. Sen bı evlen daha ne borçlar çıkar şaşar kalırsın. Bıraktım diyen hiç kimseye inanmam b
o kadar takiyorumki kafama herşeyi bunuda takiyorum cevremde bana destek olucak biride yok malesef napicagimi bilmiyorum sans verdim zamanla degismez mi iyi olmazmi bisilerBile bile lades diyorsun. Sen bı evlen daha ne borçlar çıkar şaşar kalırsın. Bıraktım diyen hiç kimseye inanmam ben.
Yedami bı ararsınız , sonrasında sevgilinize terapi olayını şart koyarsınız, terapisti ile de siz de gorusursunuz. İstiyorsa terapide bağımlılık olayını cozersiniz , tabii ki kimse yüzde yüz garanti veremez ama bağımlılık yerine daha sağlıklı davranış gelir . Tekrar batma olasılığı düşer . Sevgilinizle ciddi görüşmeler yapmanız gerekecek evlilikte belki ekonomiyi siz yoneteceksinzi veya çok çok şeffaf davranacak size . sevgiliniz bu kadar gözetimi kabul eder mi bilemedim . Umarım hakkınızda hayırlısı olur .haklısınız bende düşündüm destek almasını ona söylemedim daha işe yarar mı yada o süreçte ben ciddi çabasını nasıl gorebilirim
of çok kötü bir durum insallah tekrar baslamaz oynamaya abinizde yani zarar ettiğini gormesine ragmen mi devam edebilir bi insan sizce?Bakın genel olarak herkes iddia bağımlılık bırakmaz demişler evet bence de haklılar bu bir bağımlılık ve daha fazla batıran kısır döngü..Abimle konuştum bu durumu ve anlattığı şu bi kere oynamaya başlayınca önce küçük kaybediyorlar, bu insanı hırslandırıyor daha büyük oynayıp büyük kazanma hevesi başlıyor ve kaybettikçe daha büyük oynayıp bu zinciri kıramıyorlar..Borç fazla olunca apar topar evi satıldı, eşi düşünüp son bir şans verdi bir daha olursa düşünmeden boşanırım dedi, o ara bir evlat sahibi olacağını öğrendi..Belki de en büyük etken bu oldu onun için..Altı yıl oldu gelir gider hesabını eşi yapar buna hiç itiraz etmiyor ama yalan yok insanın içinde hep bir korku oluyor. Ben bile bazen aynı döngüye düşmez umarım diye kaygılanıyorum altı yıl geçmesine rağmen..Yani aslında evlenseniz bile bu şüpheyle yaşayabilirsiniz hayatınızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?