Cok dogru dediniz birkac aydır takip ediyorum hesabını falan tutuyor neye ne harcadı söylüyor beni ve ailesini daha fazla üzmek istemedigini de söylediBu sözünü tuttuğundan emin olana kadar bakın üstüne basa basa söylüyorum sözünü tuttuğundan emin olana kadar hicbirsekilde evlilik adımı atmayın !
O oyunu oynamaya devam edecek. Hiç şaşmazMerhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım sizlere bi sorunumu danışmak istiyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var nasip olursa evlilik düşünüyoruz fakat erkek arkadaşımın iddia borcu var onun dışında gezmeyi seven biri ordanda kredi kartı borcu var yaklaşık 20bin civarı bunu bana daha yeni söyledi ciddi bir yola gireceğimiz için daha fazla saklayamamış söyledi bana şuan çok pişman olduğunu söylüyor aileside öğrendi durumu birdaha iddia vs oynamayacagini ve harcamalarina dikkat edecegini söyledi sizce ne yapmalıyım çok kararsızım lütfen yardım edin.
parası yokken gezmeye tozmaya haddinden fazla para harcayan ( hepimiz insanız,bütçemize göre rahatlamak elbette hepimizin hakkı,ondan bahsetmiyorum) hele de 20 bin tl içeri giren bir adamla evlenmezdim. en azından ertelerdim. bu adam ev geçindiremez, ailesini mutlu edemez çünkü.erkek arkadaşımın iddia borcu var onun dışında gezmeyi seven biri ordanda kredi kartı borcu var yaklaşık 20bin civarı bunu bana daha yeni söyledi
valla ben icraat görmeden inanmam. çok duyduk verilen sözler hatta edilen yeminleri... ama dereyi geçtikten sonra hemen hepsi tekrar başladılar.birdaha iddia vs oynamayacagini ve harcamalarina dikkat edecegini söyledi sizce ne yapmalıyım çok kararsızım lütfen yardım edin.
teşekkür ederim şuan için olumsuz bir durum sezmedim kararında devamlı ama yaşım henüz 25 olduğu için sizlerden nasihat almak istedimBen gelir gider hesabını yapmayan biriyle evlenmezdim. Evlilikte harcama ve birikim çok önemli geleceği inşa etmek açısından.Biraz katıyım bu konuda..
Ama erkek arkadaşınızı siz tanıyorsunuz. Eğer gerçekten pişmanlığından ve bir daha yapmayacağından emin olursanız tabi ki gelecek kurabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
insallah dediğiniz gibi güvenimi heba etmezİddia oynayan ve bu yolda borç yapmış birinin bu alışkanlığı bırakabileceğini düşünüyorsunuz. İnşallah hayat bu masumluğunuzu sizi çok üzerek ödetmez.
Bekardan iddiaa oynayan bi adam ve yine bekarken 20 bin TL borcu olan bi adamMerhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım sizlere bi sorunumu danışmak istiyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim var nasip olursa evlilik düşünüyoruz fakat erkek arkadaşımın iddia borcu var onun dışında gezmeyi seven biri ordanda kredi kartı borcu var yaklaşık 20bin civarı bunu bana daha yeni söyledi ciddi bir yola gireceğimiz için daha fazla saklayamamış söyledi bana şuan çok pişman olduğunu söylüyor aileside öğrendi durumu birdaha iddia vs oynamayacagini ve harcamalarina dikkat edecegini söyledi sizce ne yapmalıyım çok kararsızım lütfen yardım edin.
bir senedir oynamıyormus ve o kadar fazla borçlanması da kaybını gidermek icinmisİddia dan vazgeçene kadar sakın ama sakın evlilik düşünmeyin. Ben kendi dayımdan biliyorum bulaşınca geri çekilmesi neredeyse imkansız bir hal oluyor. Evlenmek için sakın acele etmeyin ömür boyu iddia borcu ödemek zorunda kalırsınız
Yalan inanmayın sakın şuan ki borçlarını da iddiayla kapatmaya çalışır muhtemelenbir senedir oynamıyormus ve o kadar fazla borçlanması da kaybını gidermek icinmis
meraktan başlamış üniversitede arkadaş ortamında şuan o kisilerle görüşmüyor zaten artık harcamalarına cok dikkat ediyor borcu ödüyor kalan parasını biriktiyo bende takip ediyorum bunuBırakıp tekrar başlayan çok fazla kişi var. Önce sadece meraktan mi oynamış yoksa uzun süre devam mı etmiş onu araştırın.
Günlük harcamalarına bakın. Birikim yapabiliyor mu, aldığı borcu geriye ödüyor mu, insanlara borclaniyor mu bunlara dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?