Fikir alma

1moonse3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
420
133
103
Antalya
Merhaba.Fikrinizi merak ettgim konu şu;kayinpederiniz kanser hastasi normal seyrinde giden.Gorumceniz baska sehirde calisiyor.Sadece kocasi ve oğlu ile yasayan kayinvalideniz ,oglunu evlendirdiginde bi bocalama yasayip esinin de hasta olus sebebiyle yaninda yatmamizi kalkmamizi isteyebilir mi ?(ister tabiki).İsterse ne derdiniz? Veya istemesine mahal birakmadan hergun olmasa bile sık sık kalirmiydiniz nasil bi durum izlerdiniz? Bu arada oglu gununu pek evde gecirmeyen biri .aksamlari haftanin en az 6 gununu disarda, 1 gununu evde gecirir

Herkesin hayatına kimse karışamaz :-) Kişiden kişiye değişir ama hastalık durumlarında çok hassas ve yardımcı davranırım. Ama devam eden sürekli aynı çizgide olan bir durumsa değişir. Ara sıra uğrarım.

Kp olmeden yaninda sik sik kalmam. Ama ölürse bizimle yasamasini bile teklif ederim.
Tabii bunu kendi kvmi dusunerek söylüyorum. Sagolsun hicbir sorun cikarmayan cok anlayisli biridir. Sorun yasayacak olsam tek kalinca da cagirmazdim.

Zor bir durum suanki halimde yapamazdim cunku cocuklarim var okullari var ara sira yanina ugrardim evime davet ederdim kalsinlar diye

Bildiğin geline hasta bakıcı veya hizmet edici muamelesi yapma kv sağlıklı ve anlaşılan çok yaşlı değil,oğulsa gezmeci, gelin arada derede..
Eyvallah bakılır hastaya tabiki ama oğlu dışardan ayağını kesecek..Yoksa hanımı yalnız bırak, kendi keyfine bak oldu:63:

Turgut Uyar'ın bir sözü var:
"Gitsin harcansın bir şeyler sen dur "

Aynı teklif sizin taraftan da gelebilirdi. O an eşinizin ne yapmasını isterdiniz? Bence buradaki kadınların yapacakları değil, aynı şey yaşandığında eşinizden nasıl bir tepki beklediğiniz önemli olan.
Benim annemin agzi var dili yok boyle bir teklif gelmez.kimseye karismaz yonetmeye calismaz.

Büyüklere yeri geldi mi bakılır ama elden ayaktan düşmeden kimse kimsenin evinde kendine yer bellemesin
Ola ki kadin kotu hissediyor tek basina ,kalinmasi gerekiyor yaninda veya goturmeniz gerekiyor evinize .ogluna sen kal madem ben eve geceyim veya annemlerde kalayim sen burda kal dermiydiniz?

Bildiğin geline hasta bakıcı veya hizmet edici muamelesi yapma kv sağlıklı ve anlaşılan çok yaşlı değil,oğulsa gezmeci, gelin arada derede..
Eyvallah bakılır hastaya tabiki ama oğlu dışardan ayağını kesecek..Yoksa hanımı yalnız bırak, kendi keyfine bak oldu:63:

Turgut Uyar'ın bir sözü var:
"Gitsin harcansın bir şeyler sen dur "
Ola ki kadin kotu hissediyor tek basina ,kalinmasi gerekiyor yaninda veya goturmeniz gerekiyor evinize .ogluna sen kal madem ben eve geceyim veya annemlerde kalayim sen burda kal dermiydiniz?

Kimsenin evinde kalmam,
Gunduz/aksam oturur, gerekirse yardim ederim ama gece olunca evime gecip dusumu alip pijamalarimi cekip uyumam lazım.

Herkesin hayatına kimse karışamaz :-) Kişiden kişiye değişir ama hastalık durumlarında çok hassas ve yardımcı davranırım. Ama devam eden sürekli aynı çizgide olan bir durumsa değişir. Ara sıra uğrarım.

Cok kisisel bir soru. Kimi baskasinin evinde rahat eder , kimi asla olmaz kalmam der. Soruyu cevaplandirmasi gereken sizsiniz.

Evime gider evimde kalirim,
Ayni sehirde yasadigim birinin evinde kalmam icin cok ciddi bir gereklilik olmasi lazim.
Ayrica sizin durumunuzda bikac kez iyilikten kalirsiniz sonra bakarsiniz o size gorev olur. Bir sure sonra ayri eve ne gerek var noktasina gelinir, hic gerek yok.

Merhaba.Fikrinizi merak ettgim konu şu;kayinpederiniz kanser hastasi normal seyrinde giden.Gorumceniz baska sehirde calisiyor.Sadece kocasi ve oğlu ile yasayan kayinvalideniz ,oglunu evlendirdiginde bi bocalama yasayip esinin de hasta olus sebebiyle yaninda yatmamizi kalkmamizi isteyebilir mi ?(ister tabiki).İsterse ne derdiniz? Veya istemesine mahal birakmadan hergun olmasa bile sık sık kalirmiydiniz nasil bi durum izlerdiniz? Bu arada oglu gununu pek evde gecirmeyen biri .aksamlari haftanin en az 6 gununu disarda, 1 gununu evde gecirir

Ben kalırdım
Evde bir kanser hastası var ise durumlar çok değişik
Gücü, morali yetmiyor olabilir
Hasta aniden vefat edebilir, kadın böyle bir durumdan korkuyor olabilir
Ve dahası eşim babasıyla daha çok vakit geçirsin isterdim
Bir yaştan sonra hasta bakmak çok zor, böyle bir durumun içinde olsam yapabildiğim kadar yanlarında kalırım, eşimi de bu konuda hizaya sokarım, az gez babana vakit ayır diye

Back
X