Fikir almak istiyorum derdim var

Cksu65gf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
81
28
38
Erkek arkadaşımla 6 aylık bir sevgililik dönemimiz oldu şu an ayrıyız fakat ortak arkadaşlarımıza bizim onunla olmaz diyor sonrasında beni biriyle görünce olay çıkartmaya çalışıyor
Daha bütün arkadaşım sormuş seviyormusun diye seviyorum ama böyle olmak zorundayız diyor
Sizce amacı ne

Sizin tüm ortamlarınız ortak mı? Nasıl başkasıyla görebiliyor ki? Ayrıca alt tarafı 6 ay yani triplere bak.. Madem olmayacağını düşünüyor baksın yoluna..

Sevse ve istese ayrı olmazdınız geçeek bu ayakları. Yedekte tutmaya çalışıyor sizi belli ki haber edin benden ümit kesmesin boşta kalırsam dönebileyim demek istiyor. Ortak arkadaşlarınızla artık eski sevgilinizi konuşmayın ondan haber getirmelerini yasaklayın ve yolunuza bakın.

Sizin tüm ortamlarınız ortak mı? Nasıl başkasıyla görebiliyor ki? Ayrıca alt tarafı 6 ay yani triplere bak.. Madem olmayacağını düşünüyor baksın yoluna..
Evet tüm ortamlarımız ortak aynı sektörde çalışıyoruz sürekli birbirimizi görüyoruz seni asla bırakmam üzmem seni diyordu ama şimdi benim üzüldüğümü bile bile yok oldu eger yanında birini görürsem ikisinde döverim diyormuş 1,5 ay oldu ne aradı ne sordu

Sevse ve istese ayrı olmazdınız geçeek bu ayakları. Yedekte tutmaya çalışıyor sizi belli ki haber edin benden ümit kesmesin boşta kalırsam dönebileyim demek istiyor. Ortak arkadaşlarınızla artık eski sevgilinizi konuşmayın ondan haber getirmelerini yasaklayın ve yolunuza bakın.
Öncelikle yorumun İçin çok teşekkür ederim ben ayrıldım ama oda istekliymiş ki arayıp sormuyor 1,5 aydır ayrıyız

Sen seviyor musun, yani ne düşündüğü umrunda mı? Ne yaparsa yapsın, klasik başkasıyla olmanı sindiremeyen erkek duruşu. Kendisi başkasıyla beraber olsa da hayatına giren bütün kadınları tapulu malı gibi görür böylesi. Fazla anlam arama derim.

Evet tüm ortamlarımız ortak aynı sektörde çalışıyoruz sürekli birbirimizi görüyoruz seni asla bırakmam üzmem seni diyordu ama şimdi benim üzüldüğümü bile bile yok oldu eger yanında birini görürsem ikisinde döverim diyormuş 1,5 ay oldu ne aradı ne sordu
Sizi de mi dövecekmiş yani? Höst deseydiniz.O bi haddini bilsin önce.. Olmayacak diyor madem ne olmasını bekliyormuş ki? Ömür boyu gözünüz yaşlı, eliniz böğrünüzde onu mu bekleyecekmişsiniz? Ay sinir oldum. Sakın itibar etmeyin bu laflara. Siz veya arkadaşlarınız aman yapma etme dedikçe kendini bi şey zannedecek. Böyleleri genelde sadece lafta kalır. Boşverin yolunuza bakın.

Erkek arkadaşımla 6 aylık bir sevgililik dönemimiz oldu şu an ayrıyız fakat ortak arkadaşlarımıza bizim onunla olmaz diyor sonrasında beni biriyle görünce olay çıkartmaya çalışıyor
Daha bütün arkadaşım sormuş seviyormusun diye seviyorum ama böyle olmak zorundayız diyor
Sizce amacı ne
Sizden daha iyisini bulursa gidecek ama olurda bulumazsa dönüp gelecek. Ayağına yer yapıyor yani

Dizilerin etkisinde kalıp olgunlaşmamış bir beyin daha ilişki yaşayıp bitmesi gerektiğinde bitirmesini bile bilemeyip biber domates karışık salça

Unutulmak koyar her insana. Onunki sevilme değil unutulma korkusu. Sizin kendisinden önce birini bulmanızı istemiyor

Back
X