Evet tüm ortamlarımız ortak aynı sektörde çalışıyoruz sürekli birbirimizi görüyoruz seni asla bırakmam üzmem seni diyordu ama şimdi benim üzüldüğümü bile bile yok oldu eger yanında birini görürsem ikisinde döverim diyormuş 1,5 ay oldu ne aradı ne sorduSizin tüm ortamlarınız ortak mı? Nasıl başkasıyla görebiliyor ki? Ayrıca alt tarafı 6 ay yani triplere bak.. Madem olmayacağını düşünüyor baksın yoluna..
Öncelikle yorumun İçin çok teşekkür ederim ben ayrıldım ama oda istekliymiş ki arayıp sormuyor 1,5 aydır ayrıyızSevse ve istese ayrı olmazdınız geçeek bu ayakları. Yedekte tutmaya çalışıyor sizi belli ki haber edin benden ümit kesmesin boşta kalırsam dönebileyim demek istiyor. Ortak arkadaşlarınızla artık eski sevgilinizi konuşmayın ondan haber getirmelerini yasaklayın ve yolunuza bakın.
Sizi de mi dövecekmiş yani? Höst deseydiniz.O bi haddini bilsin önce.. Olmayacak diyor madem ne olmasını bekliyormuş ki? Ömür boyu gözünüz yaşlı, eliniz böğrünüzde onu mu bekleyecekmişsiniz? Ay sinir oldum. Sakın itibar etmeyin bu laflara. Siz veya arkadaşlarınız aman yapma etme dedikçe kendini bi şey zannedecek. Böyleleri genelde sadece lafta kalır. Boşverin yolunuza bakın.Evet tüm ortamlarımız ortak aynı sektörde çalışıyoruz sürekli birbirimizi görüyoruz seni asla bırakmam üzmem seni diyordu ama şimdi benim üzüldüğümü bile bile yok oldu eger yanında birini görürsem ikisinde döverim diyormuş 1,5 ay oldu ne aradı ne sordu
Sizden daha iyisini bulursa gidecek ama olurda bulumazsa dönüp gelecek. Ayağına yer yapıyor yaniErkek arkadaşımla 6 aylık bir sevgililik dönemimiz oldu şu an ayrıyız fakat ortak arkadaşlarımıza bizim onunla olmaz diyor sonrasında beni biriyle görünce olay çıkartmaya çalışıyor
Daha bütün arkadaşım sormuş seviyormusun diye seviyorum ama böyle olmak zorundayız diyor
Sizce amacı ne
Siz böyle biriyle bir gelecek düşünüyor musunuz?eger yanında birini görürsem ikisinde döverim diyormuş
Manyak mı kendisi?eger yanında birini görürsem ikisinde döverim diyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?