Merhabalar daha zaman var ama aklıma takıldı. Annemlerle zıtlaştım biraz. Size de danışmak istedim. Şimdi şöyle ki biz birkaç günvfilan sonra yazlığımıza gidiyoruz. Daha sonra 24 Haziran Seçimleri için geri geleceğiz. Geleceğiz ama büyük ihtimalle seçimin 2. turu da olacakmış malumunuz. 15 gün sonra. Annemler de karar aldılar 15 burada bekleyelim yine 2. tur da bitince öyle döneriz yazlığa diye. On kere gidip gelme olmasın diyorlar. Hem annem burada bazı akrabalarıyla ,arkadaşlarıyla da görüşecekmiş. Neyse yazlıkta samimi komşularımız var. Onlar da bizim gibi yazlıkçı. Ben 15 gün bekleyemem deyince annem tamam o zaman seni onlara bırakırız onlarda kalırsın 15 gün dedi (Bayağı samimiyiz) Ama onlar da büyük ihtimalle ikinci turdan sonra gelecekler. Anneme dedim anne ben artık 18 yaşındayım ben buradan giderim güzelce otururum evimizde. Hem bir sürü komşu var etrafımızda dedim . Olmaz öyle şey sen yalnız kalamazsın dedi. Beni ne sanıyor anlamadım ki. Küçük bir çocuk değilim neticede. Hala daha denize gitsem boğulacağımdan korkan bir kadın kendisi.