O haltı yiyen biri olarak SAKIN GİTME derim!
Sevgiliyken ciddide düşünüyosan herşey tozpembe görünüyo bi an önce nişanlı gibi davranmak için içi gidiyo insanın halbuki dur bakalım sonu ne olcak bellimi yoo ya ayrılırsanız?
Nitekim biz ayrıldık ailesiyle tanışmıştım bazen uğruyoduk askerden dönünce evlenicektik benimde ailem iyi kötü biliyodu onlarda çok ısrar ettiler ablasının kına gecesi vardı kuaföre bile zorla çağırmışlardı gitmem dedim erkek arkadaşım zorla götürdü hatta sadece bi fön çektirdim diye kızmıştı hey gidi günler
Şimdi gülerek hatırlasamda kötü aslında çünkü kendimi rezil ettiğimle kaldım biz ayrıldık o başkasıyla ben başkasıyla evlendik hemde benim tanıdığım mahallemden bi kızla evlendi çocuğu bile oldu ve şimdi anılar tazelensin deyip videoyu izlemeye kalksalar benim onunla dans ettiğimi oynadığımı vs izleyecekler iyi bişeymi hayır! Askere yolcu etmeyede gitmiştim bütün sülalesi tanıyodu ne salakmışım! Evlendikten sonrada 1 sene aramaya devam etti beni zor kurtuldum o ayrı mesele! Kimse kimseye ümit vermesin yaralayıcı oluyo karısına yazık