- 24 Kasım 2023
- 1.963
- 764
- 53
- Konu Sahibi tukenirkalem
Kızlar 2 senedir çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. Bir kliniğe gidiyordum orda bir kaç ay klomen+femara ile yumurtlama takibi yaptık 2 kez kimyasal 1 kez düşük oldu. Kalp atışını bile duyamadan düşük olmuştu. Çok yoruldum artık çok hayal kuruyorum çocuğum olsun istiyorum çekirdek ailemizi kurmak istiyorum. Genel olarak reglerim düzensiz ancak evlendiğimden beri oluyorum en azından. Düşük yapalı 4 ay oldu yarın doktora görüneceğim tahlil vs vereceğim alırlarsa tabi ilk kez devlete gideceğim. Klinikteki doktorumdan vazgeçtim. Kendisi kimyasalları ve düşüğü çok önemsemedi.
Bu süreçte düşükten sonra çok kilo aldım yaklaşık 5-6 kilo falan. Hayat enerjim bitmişti hiç bir şey yapmak istemiyordum. Şimdi dikkat etmeye başladım. Kilo vermek istiyorum onunda etkisi olabileceğini düşünüyorum.
Kilo verip hamile kalan var mı aranızda? Çok fazla kilolu değilim ama boyuma göre kilom var. 1.59 boyunda 68 kiloyum. en fazla 60 olmam gerekiyor.
Bana önerebileceğiniz bir şey var mı?
Bu süreçte düşükten sonra çok kilo aldım yaklaşık 5-6 kilo falan. Hayat enerjim bitmişti hiç bir şey yapmak istemiyordum. Şimdi dikkat etmeye başladım. Kilo vermek istiyorum onunda etkisi olabileceğini düşünüyorum.
Kilo verip hamile kalan var mı aranızda? Çok fazla kilolu değilim ama boyuma göre kilom var. 1.59 boyunda 68 kiloyum. en fazla 60 olmam gerekiyor.
Bana önerebileceğiniz bir şey var mı?