Fikir Almaya İhtiyacım Varr :((

tweety_13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
4
0
36
İstanbul
Ciddi Bir ilişkim var, evlilik yolunda.. Ama Bir süre sonra sevgilimde bana Davranışlarında eskisi gibi içtenlik göremedim. Sonradan da ailem yüzünden, kardeşim biraz sorunlu bir tiptir, annem babam da ayrı ve onlarda bir başka dert zaten.. Bu nedenleri göstererek ileriyi göremediğini söyledi.. korktu sanırım, evlendiğimizde huzursuz oluruz diye.. hafta sonu yüzyüze konuşucaz.. ona göre bir karar vericez.. Benden ayrılmak istemiyor, benimle sorunu yok.. Ben onun korkularını aşıcam, ona güven vericem, huzursuz olmasın.. ama Bu eskisi gibi davranıcağı anlamına mı geliyor.. O zaman herşey düzelir mi? yoksa ... :(

Ciddi Bir ilişkim var, evlilik yolunda.. Ama Bir süre sonra sevgilimde bana Davranışlarında eskisi gibi içtenlik göremedim. Sonradan da ailem yüzünden, kardeşim biraz sorunlu bir tiptir, annem babam da ayrı ve onlarda bir başka dert zaten.. Bu nedenleri göstererek ileriyi göremediğini söyledi.. korktu sanırım, evlendiğimizde huzursuz oluruz diye.. hafta sonu yüzyüze konuşucaz.. ona göre bir karar vericez.. Benden ayrılmak istemiyor, benimle sorunu yok.. Ben onun korkularını aşıcam, ona güven vericem, huzursuz olmasın.. ama Bu eskisi gibi davranıcağı anlamına mı geliyor.. O zaman herşey düzelir mi? yoksa ... :(

canım benim de kayınpederim de sorun vardı.
ama sözlümü sevdiğim için kabul ettim.
o da beni ikna etmek için sana sorunları yansıtmıycam, evlenip kapımızı kapattık mı bize kimse karışmaz dedi. ben senin yanındayım falan dedi.
ben de yoksa soğuk davranmaya başlamıştım.
sen de bu şekilde konuş canım. hayırlısı olsun hakkınızda...

konuştuğunuzda;
öncelikle bu söylediklerinin bahanesi mi yoksa gerçekten sebepleri mi olduğunu anlamaya çalış
eğer bahane değilse o zaman bir şekilde bu durumun evliliğinizi ve huzurunuzu bozamayacağını anlatmaya çalış somut örneklerle

ne lanet bir durum yaaa..bende dış etkenlere sinir oluyorum.bence seviyorsanız deneyin,birbirinizi kaybetmemeye çalışn.kardeşinizin ne dengesizliği var?

ne lanet bir durum yaaa..bende dış etkenlere sinir oluyorum.bence seviyorsanız deneyin,birbirinizi kaybetmemeye çalışn.kardeşinizin ne dengesizliği var?

Biraz Psikopattır Nasıl Konuşucağını bilmez.. Sevgilim de olgundur, ağırbaşlıdır.. Kardeşimde Bazen birader falan der yaşıda ondan küçük.. oda sevmiyor öyle şeyleri.. çok mu ince düşünüyor yoksa söyledikleri mantıklımı anlamadım ...

ortak arkadaşımız var onunla da konuştum. seni seviyor dedi bir sorunu yok hatta tam istediği gibi bir insansın dedi bana.. sadece ailenden dolayı korkuyor.. seninle de bu konuları konuşamadığı için, içinde birikmiş..

canım benim de kayınpederim de sorun vardı.
ama sözlümü sevdiğim için kabul ettim.
o da beni ikna etmek için sana sorunları yansıtmıycam, evlenip kapımızı kapattık mı bize kimse karışmaz dedi. ben senin yanındayım falan dedi.
ben de yoksa soğuk davranmaya başlamıştım.
sen de bu şekilde konuş canım. hayırlısı olsun hakkınızda...

Şuan nasıl peki. Bir sorun varmı Senin Açından.. yoksa hala içinde bir tedirginlik kalıyormu insanın.. Veya eskisi gibi olabiliyormusun sözlünle.

Back
X