Siyasi fikir ayrılıkları olabilir,ama bu yaşam tarzınıza dokunuyorsa zor olur diyorum ben.
Ya konuşmayın ya ayrılın...
Burda yazdım. Ayrılmak o kadar basit olsa böyle bi konu açmazdım zatenvakit geçirdikçe ister istemez konu açılıyor dile geliyor.
Benim siyasi fikrimi kendi annem babam bile bilmez. Hiç bir arkadaşım da bunu sormaya cesaret bile edemedi. Çünkü ben kimseyle konuşmam konusulmasini da sevmem bu konuda çok netimdir. Sevmiyorsaniz net olun konusturmayin. Sevmediginiz konuları konuşmak zorunda değilsiniz. Kesin bir dille uyarın sevgilinizi. Onun konusmaktan haz etmediği bir konu varsa her siyasi konu açtığında siz de o konuyu açın , anlasın böylece.
Rica ederim.Evet haklısınız aslında tamam bunu deneyeceğim teşekkür ederim
Ortak bir noktada anlaşmalısınız, aslında bir insanın siyasi görüşü biraz insanın yaşam tarzınıda belli ediyor,peki yaşam tarzlarınız arasında bir fark var mı
Hayata farklı pencerelerden bakıyorsunuz muhtemelen.Siyasi olarak ele almıyorum sadece bütün olarak ..beraberinde gelebilecek ayrılıklar ,farklılıklar için de düşünüyorum ..
İnsan hayatı kiminle paylaşırken mutlu olur ?Sevgi aşk,meşk bir yere kadar aynı dili konuşmak çok önemli .Dik başlıysa devam edecek ,sonra beraberinde mutsuz olacaksınız.Farklı konularda konuşup,hayata bakış açısını iyi analiz etmenizi öneririm .
Eşimle 9 yıldır beraberiz bunun 7 yılı evlilik.. Hangi partiyi desteklediğimi bilmez. Konuşuruz arada ama fanatik tarzda değil. Yani siyaset konuşmadan birbirimizi iğnelemeden de hayat gayet güzel gidiyo. Ama bu çekişme halini alırsa birlikte yaşamayı çok zorlaştırır. Şahsen ben yapamazdım. Ona doğru gelen o ki öyle düşünüyo, bana doğru gelen bu ki böyle düşünüyorum diye karşılıklı saygı olması gerekiyor yoksa zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?