Fikir Ayrılıkları...

bu zamanda tahmin ettiğim şekilde zıt kutuplardaysanız çok zor.illaki ilişkinize yansıyacaktır.Büyük derbi maçlarındaki gibi gerginlik.hele ki fanatikse mümkün olduğunca kaçınmaya çalışın bu konulardan.Çünkü bu davalarda kayıplar çok büyük .

Görüşler farklıysa bana göre de olmaz.
Arkadaşlarla,aileyle bu konuları konuşmuyor olabiliriz ama ısrarla bu konuyu açan uzatan bir eş ile de yapılmaz ki.

Benm eşim de aynı şekilde evde 7/24 parti Hakkı'nda videolar izler,yorum yapar ben yapmasam da...Aynı görüşte olduğumuz halde kafamı şişirdi.Ailesiyle bile kavga ediyor telefondan düşünceleri farklı diye düşünün artık.

Evet zaten bu konuyu ben açmıyorum saygı duymaya çalışıyorum peki siz baştan beri mi hiç konuşmadınız çünkü ben konuşup anlaşabileceğimizi düşündüğüm için çok kez konuştum
ben bi partiye bağlı değilim açıkçası hepsi falso. Ama ortak duygumuz vatan birliği memleket aşkı.. Baştan da konuştuk hatta ben çok aktiftim mitinglere bile götürdüm eşimi o sıkılırdı.. Ama fikirlerimiz genelde uyuşurdu. Fakat ben değişime açık bi insan olduğumdan çok yol aldım ve eşim bunu ne deşeler ne araştırır.. Zaten zıddıma da bi şey dese cevap verip kavgaya dökmem. Adı üstünde siyaset, bunun için sorun çıkarcak değilim.

Siyaset sadece seçim günü oy kullandığımız bir konu değil ki günlük yaşantımızı haklarımızı sorumluluklarımızı herşeyimizi belirleyen bir şey. Yani hayatı paylaşacağınız ya da paylaştığınız insanla siyaset konuşmaktan nasıl kaçabiliyorsunuz ben katiyen anlamıyorum. Ben geçtim sevgilimi eşimi benimle ayrıntıda değil esasta aynı siyaseti savunmayan kimseyle arkadaş bile olmam. Sevgilinizi ben haklı buldum hele de seçim öncesi siyaset konuşmayacaksa gündelik sohbetlerinizde neyi konuşacaksınız sadece ilişki aşk aileler filanla geçmez ki hayat

Bu konular son zamanlarda herkesin gündeminde insanlar aslında az sussa ne hali varsa onu görse falan çoksel olcak ama heycana kapılıyorlar

Bence siz ne kadar da saygi duymaya calissanizda saygi duymuyorsunuz onun görüsüne ve bu iliskide sorun olmasin diye konuyu bastiriyorsunuz. Ama nereye kadat kacabilirsiniz ki?

Back
X