Etek çerçevesinde dantel istemek bir bütçe meselesi olmalı. Paylaştığınız iki gelinlikten soldakinin kabarıklığında bir gelinliğin eteğini çerçevelemek için 10-12 metre dantel kenar gidiyor. Düşük bir bütçede dantel çerçevede ısrar etmek sadece dantelin kalitesini düşürmenize neden olur. Ben şahsen bütçe yüzünden etekte su ile dantel kalitesi arasında kalsam kaliteli danteli seçerdim.
Souvenir, o belirttiğin kol stili tüm straples gelinliklere eklenebilir, yeter ki gelinliğin kendinde de dantel olsun.
Söylediklerine katılıyorum.
Bende ilk modeli çok beğendim ve etek uçlarındaki danteli de...
Bakalım inşallah gönlüme yatan ve içime sinen bir gelinlikçi bulurum...
Ondan sonrası artık gelinlikçinin maharetine kalmış olacak
inş canım herşey istediğin gibi olur hiç bir problem yaşamazsın evett kesinlikle gelinlikçilere çok büyük görev düşüyor ... bir arkadaşımın başına gelmişti beğendiği model dışında alakasız bir model dikmişti mecbur hazır dikilmiş almak zorunda kalmıştı düğün zamanı çok kısa olduğu için ... çok iyi araştır derim
Sağol canım, bir sürü gelinlikçi var ama insan şaşırıyor hangisine güveneceğini.
Bak birde bu gelinliği denemiştim, korsajlı çalıştıkları için ben normalde 38-40 beden gelinliğe girerken, 36 beden gelinliğe girdim...
Arkası muhteşem şekilde kapanmadı ama, üzerimde inanılmaz güzel durdu, bir de bedenime göre yapıldığını düşünsek şahane duracaktı...
Ama işte o kadar kararsız kalıyorum ki, kapalı mekana bu gelinlik uymayabilir...
Eki Görüntüle 431334 Eki Görüntüle 431335
canım ben bu gelinliğin önündeki fiyonkunu beğenmedim direk gözüme o çarptı .. bence diğer konuştuğumuz iki gelinlik modeli çok güzel... hep sade modeller benim dikkatimi çekmiştir :26:
Ümraniye bana uzak olduğu için, o tarafa malesef ki bakmayı tercih etmiyorum.
Eminim uygun gelinlikler vardır, fakat prova vs. konusunda benim için büyük sıkıntı yaratacaktır.
Fakat, tavsiyen için teşekkür ederim..
Sağol canım, bir sürü gelinlikçi var ama insan şaşırıyor hangisine güveneceğini.
Bak birde bu gelinliği denemiştim, korsajlı çalıştıkları için ben normalde 38-40 beden gelinliğe girerken, 36 beden gelinliğe girdim...
Arkası muhteşem şekilde kapanmadı ama, üzerimde inanılmaz güzel durdu, bir de bedenime göre yapıldığını düşünsek şahane duracaktı...
Ama işte o kadar kararsız kalıyorum ki, kapalı mekana bu gelinlik uymayabilir...
Eki Görüntüle 431334 Eki Görüntüle 431335
Bide istersen Beyaz Caddeye bak :). Profilo da mecidiyekoyde. 20 kusur tane gelinlikci varmis dediler. Ayrica etek suyuna dantel kesinlikle butce meselesiKalitesiz dantel olacagina kaliteli ama az olsun :) hem dantelli bi gelinlige cok rahat kol takabilirsin. eger kollarin cok kalin degilse hic kamufle etmeye bile gerek yok :)
Aglaya modelinin orta başarıda bir kopyası bu. Eteğin içinde dantel kaplı olması lazım ayrıca Aglaya tarlatanlı bir gelinlik değil. Yine de fena olmamış... Kaç istediler bunun için?
Sevdiğin modellere benzer gelinliklere burada rastlamıştım diye hatırlıyorum canım
bir incele istersen
Henna Gelinlik 2012 Kataloğu
Kızlar bir moda evinin internet sayfasından bu modeli gördüm.
Sizce nasıl? Benim tam anlamıyla kolları ve görüntü olarak istediğim gelinlik bu...
Eki Görüntüle 434588 Eki Görüntüle 434589 Eki Görüntüle 434590 Eki Görüntüle 434591
[/URL][/IMG] canım bak bu da fikir olabilir sana göğüs kısmını kapattırabilirsin bu modelde benim üst kısım olarak çok hoşuma gidiyor
Dantelli gelinlikleri çok beğeniyorum ben, fakat dediğin gibi ışıltılı olmasını istediğim için karar verememiştim ne olacağına.ya bende dantelli düşünyorm br yandan ama ışıl ışıl olmasınıda istiyorum ışıl ışıl parlamak nişanlım gelinlğimi düğün günü göreceği için farklı bişi istiyorum bende ddantelli faln çok basit kaçr ve çok sade olr die düşünuyorm fikriniz nedir )?
Dantelli gelinlikleri çok beğeniyorum ben, fakat dediğin gibi ışıltılı olmasını istediğim için karar verememiştim ne olacağına.
Gelinlikçileri gezmeni ve fikir edinmeni tavsiye ederim.
İnternetten fotoğraflara bakarak olmuyormuş ben bunu çok iyi anladım.
Kendin gidip deneyerek, üzerine yakışanı ve içine sineni bularak ancak buna karar verebilirsin.
İnşallah gönlüne göre güzel bir gelinliğin olur canım... Şimdiden sana da hayırlı uğurlu olsun, mutluluklar...
souvvenirfikrin varsa yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?