- Konu Sahibi sunshine pale
-
Hayır malesef vahinusmus tedavisicocuk diyorsunuz degil mi?
Saolasın bi de oraya yazayımaa.. gecmis olsun canim ya :/ aslinda buraya degilde dogum fakanla alakali bolume mi acsaydin acaba konuyu.bilemedim :/
Çok bilmiyorum forumu kullanmayı ama açtım kadın hastalıkları kısmınaKonu tekrarı olur canım, moderatörü etiketleyerek konunun taşınmasını istemelisin. Ya da adminiMune
Tatlım korkulacak bir şey değil ki cinsellik, sevdiğin insanla olunca aksine çok güzel ve farklı bir paylaşım.Çok bilmiyorum forumu kullanmayı ama açtım kadın hastalıkları kısmınaağlamak üzereyim deniz bugün bir doktora gittim ama sonuç yine zaman yine tedavi
Ya Aslına bakarsan hiç bir sorunum yok o konularda ama nedense evliliğimiz boyunca hiç peşimi bırakmadı bu süreç kafam kazan ne bulduysam okudum doktorlara gittim daha bu sabah yine ama herbirisi umut aşılıyor sadece zaman ve para kaybıyla daha da çok inciniyorum ;(Tatlım korkulacak bir şey değil ki cinsellik, sevdiğin insanla olunca aksine çok güzel ve farklı bir paylaşım.
Seni bu duruma getiren nedir?
Biraz da senin elinde olan bir durum bu. Kendini çok sıkmamalısın.
Belki de doktora para ödüyorsun diye kendini kasıyorsundur boş yere? Bir süre gitmesen doktora? Eşin anlayışlı mı?Ya Aslına bakarsan hiç bir sorunum yok o konularda ama nedense evliliğimiz boyunca hiç peşimi bırakmadı bu süreç kafam kazan ne bulduysam okudum doktorlara gittim daha bu sabah yine ama herbirisi umut aşılıyor sadece zaman ve para kaybıyla daha da çok inciniyorum ;(
Canım ya. Öyle deme, neden eksik olacakmışsın? İsteyerek yapmıyorsun ki sonuçta.Uzun bir süre ara verdik doktora bugün bi başka doktorda deneyelim diye gittik muamele falan öyle ağrıma gidiyor ki artıksen eksiksin Tarzı . Eşim Fazlasıyla anlayışlı saolsun ama ben artık bittim
oradaki sekreterin tavrına öyle içerledim ki Ağladım bekleme salonunda Allah'ım ne olur yardım et şu insanlara Muhtaç olmayayım diye ama gel Gör ki eşim doktoru çok mantıklı buldu tedaviye devam edelim canım diyor daha da ertelemek istemiyor ne yapmalıyım bilemedim salıya kadar vaktim var yapabilsem de gitmesem diye hayal ediyorumCanım ya. Öyle deme, neden eksik olacakmışsın? İsteyerek yapmıyorsun ki sonuçta.
Sekreter ne yaptı?oradaki sekreterin tavrına öyle içerledim ki Ağladım bekleme salonunda Allah'ım ne olur yardım et şu insanlara Muhtaç olmayayım diye ama gel Gör ki eşim doktoru çok mantıklı buldu tedaviye devam edelim canım diyor daha da ertelemek istemiyor ne yapmalıyım bilemedim salıya kadar vaktim var yapabilsem de gitmesem diye hayal ediyorum
Randevuyu 1 hafta önceden aldım direkt doktorla görüştüm zor bela izin Alıp gittik işten randevunuz örünmüyor bıgün doluyuz dedi direkt kestirip atarak ne psikoloji ile gitmişim zaten yardımcı olamazmısınız diyoruz doktor bey şuan görüşmede Bişey yapamam beklerseniz 1 Yafa 1,5 saate çıkar dedi eşim sinirlendi doğal olarak bende gerildim ağlamaya başladım sonra ne olduysa bir doktorla görüşelim dedi gitti ve sizi 40 dakikaya kadar alacağız dedi doktor da hızlı hızlı yarı reklamla Anlattı geçti tedaviye karar verirseniz randevu ALIN hemen başlayalım diye topu topu 40 sürmedi bizim görüşme deSekreter ne yaptı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?