fikir istiyorum

eskihesapyenihesap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
7
2
1
36
Kısaca yazacağım. Birini çok sevdim güvendim ve duygularıma yenilip beraber oldum. Hamile oldugumu cok gec anladim. Aldiramayacak kadar gec anlamistim. Ona soyledigimde beni ve cocugunu istemedi ve kactı gitti bir daha gormedim. Ailemin hic kimsenin haberi yoktu durumdan. Ne yapacagimi bilmiyordum. Beni seven biri vardi o hala bana haber gonderiyodu beni sevdigini soyluyodu. Ben de durumumu ona anlattim o beni cocugumla kabul etti. Ailesine cocuk benden dedi ve evlendi benimle. Benim korkularim var. Ilerde cocugum ya da baskalari anlarlar mi durumu? Cocugum suanki babasina hic benzemedigini kafasina takar bununla ilgili bir seyler dusunur mu? Fikir istiyorum.

Ne anneme ne babama benziyorum hic bi zamanda üveymiyim diye düşünmedim
Sizin bence dert etmeniz gereken asıl babası daha sonra ortaya cıkarmı
Veya suandaki evlendiginiz adam ilerde bu durumu basınıza kakarmı

Eger cocuk sorgulamaya baslarsa pedagogdan yardim alirsiniz ozaman ama yetiskin oldugunda soylenmesi gerekir diye dusunuyorum empati kuruyorum bilmek isterdim bunada daha cok zaman var ileride akisa gore davranirsiniz..sizin aileniz karsi tarafin ailesi suphe duyabilir boyle birseyi gizlemek zor olur gibi

Çocuğunuzun ileride ben babama benzemiyorum acaba öz babam değilmi gibi bir düşünceye kapılması çok düşük bir ihtimal.Eğer eşiniz davranışlarıyla hareketleriyle çocuğu öz evladı gibi sahipleniyorsa çocuğun aklına böyle şeyler gelmeyecektir.Eğerki gerçek babası ileride pişman olup benim bir evladım vardı diye aramaya kalkarsa asıl problem o olacaktır.Onun dışında çok uçuk durumlar olmadığı sürece anlaşılacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…