• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir istiyorum

E tamam aynı şey. Şu anda İSTEMİYOR. İstemiyorsa da korunacaktı...
Büyük harfle falan yazmışsınız hay Allahım rahat davranıyoruz zaten onu belirttim ben başka bir şey soruyorum konumdan ayrılabilirsiniz bittiyse söyleyecekleriniz

Yani eğer bu teste pek inanmadiysa çok normal eşinizin tepkisi. gıcık olmanıza gerek yok. Bana da hamilelik var gibi gelmedi.
Işıktan mi görünmüyor acaba, ben görmüyorum 2. çizgiyi.
Evet haklısınız 🙏🏻 Ben çok istediğimden duygusallaşıyorum o da öyle olsun istiyorum 🙂 Kazayla hamile kalanlardan olmak istiyorum 😀

Büyük harfle falan yazmışsınız hay Allahım rahat davranıyoruz zaten onu belirttim ben başka bir şey soruyorum konumdan ayrılabilirsiniz bittiyse söyleyecekleriniz
Kötü bir şey demek istemedim ki. Erteliyor şu anda istemiyor ama keşke korunsaymış bunları söylerken ama olan olmuş. Kan testi yaptırıp emin olduktan sonra sürprizli bir şekilde söyleyebilirsiniz umarım mutlu olur bu habere. Hayırlısı olsun

Kötü bir şey demek istemedim ki. Erteliyor şu anda istemiyor ama keşke korunsaymış bunları söylerken ama olan olmuş. Kan testi yaptırıp emin olduktan sonra sürprizli bir şekilde söyleyebilirsiniz umarım mutlu olur bu habere. Hayırlısı olsubi

Kötü bir şey demek istemedim ki. Erteliyor şu anda istemiyor ama keşke korunsaymış bunları söylerken ama olan olmuş. Kan testi yaptırıp emin olduktan sonra sürprizli bir şekilde söyleyebilirsiniz umarım mutlu olur bu habere. Hayırlısı olsun
Biraz sert söylediniz gibi geldi duygusalım kusura bakmayın incitmek istemedim ben de sizi

Açıkça söylemiyor ama maddi olduğunu düşünüyorum. Kazancımız iyi ancak oğlumuz özel okulda çok birikimimiz yok şu an için. Benim eşim garanticidir akışına bırakmaz her şeyi hesaplar
Bana pek istiyor gibi gelmedi. Çocuk isteyen erkek böyle olmaz bence. İstediği kadar maddi kaygısı olsun, ilk çocuğunu özel okulda okutabiliyorsa pekala iki çocuğa da bakabilir. Kendine güveniyor herhalde geri çekilme konusunda, nasılsa olmaz diye düşünüyordur.

Back
X