- 5 Temmuz 2014
- 1.352
- 1.033
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
İstiyor ama erteliyorKan testi yaptırmadan bir şey deme. İstemiyorum diyorsa istemiyordur ayrıca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstiyor ama erteliyorKan testi yaptırmadan bir şey deme. İstemiyorum diyorsa istemiyordur ayrıca.
Sebepleri nedir?Öyle demez aslında sebepleri de geçerli anlıyorum onu da ama çok içine atıyor
Açıkça söylemiyor ama maddi olduğunu düşünüyorum. Kazancımız iyi ancak oğlumuz özel okulda çok birikimimiz yok şu an için. Benim eşim garanticidir akışına bırakmaz her şeyi hesaplarSebepleri nedir?
E tamam aynı şey. Şu anda İSTEMİYOR. İstemiyorsa da korunacaktı...İstiyor ama erteliyorşuan değil diyor
Yani eğer bu teste pek inanmadiysa çok normal eşinizin tepkisi. gıcık olmanıza gerek yok. Bana da hamilelik var gibi gelmedi.Testim arkadaşlar
Büyük harfle falan yazmışsınız hay Allahım rahat davranıyoruz zaten onu belirttim ben başka bir şey soruyorum konumdan ayrılabilirsiniz bittiyse söyleyeceklerinizE tamam aynı şey. Şu anda İSTEMİYOR. İstemiyorsa da korunacaktı...
Evet haklısınızYani eğer bu teste pek inanmadiysa çok normal eşinizin tepkisi. gıcık olmanıza gerek yok. Bana da hamilelik var gibi gelmedi.
Işıktan mi görünmüyor acaba, ben görmüyorum 2. çizgiyi.
Testi görmedi bu aradaYani eğer bu teste pek inanmadiysa çok normal eşinizin tepkisi. gıcık olmanıza gerek yok. Bana da hamilelik var gibi gelmedi.
Işıktan mi görünmüyor acaba, ben görmüyorum 2. çizgiyi.
Sizin de eşinizin de içine sindiği bir zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.Evet haklısınızBen çok istediğimden duygusallaşıyorum o da öyle olsun istiyorum
Kazayla hamile kalanlardan olmak istiyorum
![]()
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederimSizin de eşinizin de içine sindiği bir zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.
Kötü bir şey demek istemedim ki. Erteliyor şu anda istemiyor ama keşke korunsaymış bunları söylerken ama olan olmuş. Kan testi yaptırıp emin olduktan sonra sürprizli bir şekilde söyleyebilirsiniz umarım mutlu olur bu habere. Hayırlısı olsunBüyük harfle falan yazmışsınız hay Allahım rahat davranıyoruz zaten onu belirttim ben başka bir şey soruyorum konumdan ayrılabilirsiniz bittiyse söyleyecekleriniz
Kötü bir şey demek istemedim ki. Erteliyor şu anda istemiyor ama keşke korunsaymış bunları söylerken ama olan olmuş. Kan testi yaptırıp emin olduktan sonra sürprizli bir şekilde söyleyebilirsiniz umarım mutlu olur bu habere. Hayırlısı olsubi
Biraz sert söylediniz gibi geldi duygusalım kusura bakmayın incitmek istemedim ben de siziKötü bir şey demek istemedim ki. Erteliyor şu anda istemiyor ama keşke korunsaymış bunları söylerken ama olan olmuş. Kan testi yaptırıp emin olduktan sonra sürprizli bir şekilde söyleyebilirsiniz umarım mutlu olur bu habere. Hayırlısı olsun
Bana pek istiyor gibi gelmedi. Çocuk isteyen erkek böyle olmaz bence. İstediği kadar maddi kaygısı olsun, ilk çocuğunu özel okulda okutabiliyorsa pekala iki çocuğa da bakabilir. Kendine güveniyor herhalde geri çekilme konusunda, nasılsa olmaz diye düşünüyordur.Açıkça söylemiyor ama maddi olduğunu düşünüyorum. Kazancımız iyi ancak oğlumuz özel okulda çok birikimimiz yok şu an için. Benim eşim garanticidir akışına bırakmaz her şeyi hesaplar