• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir istiyorum

kymaluca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
783
1.605
133
kızlar bu akşam canımı sıkan bir durum oldu,büyük bir dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum....
arkadaşımın doğum günü vardı bugün,onunla aynı apartmanda oturuyoruz yani komşuyuz.annemle ve ortak bir iş arkadaşımızla ona sürpriz yaptık.ortak arkadaşımız yarım saat kadar sonra ayrıldı,biz annemle kaldık.arkadaşımla sohbet ederken,o esnada onun alt komşusu aradı.ki onu bende tanıyorum,yeteri kadar samimi olmasak da....
arkadaşım, kymaluca ve annesiyle oturuyoruz dedi; o da kymalucayı ver.ona birşey sorucam dedi.ve bana telefonda "biz bir arkadaşımla doğumgünü sahibi arkadaşa sürpriz yapıcaz,çaktırma;ne zaman gidersiniz" dedi.ben de şok oldum ve yarımsaat sonra diye cevaplayabildim.telefonu kapatınca da kalkmaya yeltendim,arkadaşım da otursana niye gidiyorsun dedi.ben de senin işin vardır deyip zengin kalkışı yaptım.tabii annemde buna şaşırdı ama kadın bişey demedi;o da benim gibi kalktı.eve geldik bir 15 dakika sonra doğum günü olan arkadaşımın telefonundan bu alt komşu aradı."istiyorsan gel" dedi.duygularımı nasıl akatarabilirim bilmiyorum ama inanılmaz üzüldüm.insanlardaki bu kabalığa ve düşünncesizliğe anlam veremiyorum.bu insan bu hakkı kendisinde nasıl buuluyorum anlamıyorum.beni ve annemi istemiyor,ne zaman gidersiniz diyor;sonra da yaptığının farkına vardı muhtemelen sen de gel istiyorsan diyor.bu durumda siz arkadaşlar nasıl davranırdınız;tepkiniz ne olurdu.fikirlerinizi bekliyorum

Açık açık söyleseydin aradığında çoçukmu var karşında bi gönderip bi çağırıyorsun diye hatasının farkına varsın mesafenide koy bence

Sana sürpriz yapacakmış, bana ne zaman kalkıyorsunuz diye soruyor. Ne zaman kalkalım? derdim telefon açıkken.
Çok sinir bozucu bir mahlukatmış.

cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar.ben genelde iyimser ve naifimdir.sosyal hayatımda kimseyi kırmamaya dikkat ediyorum.sevmediğim,uyuşmadığım insanlar varsa da uzak dururum onlardan.eğer görüşmek mecburiyetinde kalırsam da karşımdakine minimum düzeyde de olsa saygıyı sürdürürüm.laf koymak ve çatışma doğuracak herşeyden uzak dururum.o yüzden bu gibi durumda pek hazırcevap ve hazırlıklı olmam

hey Allahım ne cinsler var ya.tabiki tepkini göster nasıl hatta biraz sert olki kendini bi halt sanmasın insanlar onun isteğine göremi gidip gelecek.

Ne kadar kabaymis ya bu insan; gercekten kac yasinda oldugunu merak ettim.
15, 16 falan mi?

hayır bu kadar küçük değil,35 yaşında ve yaşça olgun birisi.kendisi lisans düzeyinde eğitim sahibi ve öğretmen.
Bozulmakta coook haklisin. Ben olsam 2 gun kendime gelemem sinirden herhalde. Ama bu sebepten dolayi da ona farkli bir tavir alarak, bunu kafama taktigimi gostermek istemem. Onceden nasilsan, yine oyle davran. Yani merhaba merhaba... Ona cok bile. Kendini bilmez, patavatsiz insanlar cok... Ne yapacaksinki, uzme kendini. Durum seninle ilgili degil. Senin yerinde baska cok samimi olmadigi biri olsa ona da aynisini yapardi. Nerede nasil davranacagini ve konusacagini bilmeyen biriymis.

Affedersiniz s.çmış sıvamaya çalışıyor kadın. 35 yaşındaymış bir de. Yuh.

Bozulmakta coook haklisin. Ben olsam 2 gun kendime gelemem sinirden herhalde. Ama bu sebepten dolayi da ona farkli bir tavir alarak, bunu kafama taktigimi gostermek istemem. Onceden nasilsan, yine oyle davran. Yani merhaba merhaba... Ona cok bile. Kendini bilmez, patavatsiz insanlar cok... Ne yapacaksinki, uzme kendini. Durum seninle ilgili degil. Senin yerinde baska cok samimi olmadigi biri olsa ona da aynisini yapardi. Nerede nasil davranacagini ve konusacagini bilmeyen biriymis.

kendisinni çok nadir görüyorum;arkadaşıma gittiğimde ki nadir gidiyorum ona mutlaka o da bir şekilde dahil olur.beraber sohbet ederiz;ama kendisinin kişilik özellikleri bana uymasa da ben yine de onunla da duygularımı hiç katmadan konuşurum.çünkü kendisi çok iddialı ve herşeyi bilir modunda birisi.ben de böyle insanlardan hoşlanmam.yine de bir kere de oolsa evime davet ettim ve iki kere de onun evine gittim ama bu görüşmelerin hepsinde doğum günü olan arkadaşımız mutlaka vardı

Back
X