Fikir istiyorum

samirha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
208
45
53
Merhaba hanımlar ben bişey danışmak istiyorum çok saçma olucak ama bnim bnmle ciddi düşünen bi erkek arkadaşım vardı bütün ailesiyle sülalesyle falan tanıştım evlilik işini çok aceleye getrdi ve baska bazı sebeplerden dolayi ayrılmak zorunda kaldım iki ay falan oluo yaklaşık olarak işimi de bıraktım beraberinde is yerimdendi çünkü kndisi bni engelledi feysten falan kndisi nedense bide dün akşam üzerine whatsapptan ablası cevapsz çağrı attı bende numaraları kayıtlı olmadigindan sonradan bisekilde ogrendm ablası olduğunu sizce iki ay geçmesine rağmen bni hala neden ario olabilir ablası eminim kardeşi herseyimi silmistr onunda silmesi gerekmezmydi hersey bitti sonuçta? ???

E yanlışlık olmuştur ,
Zaten birşey olsa sevgiliniz öncesinde atağa geçerdi.

Geçti gitti. Merak Etme bence.nedense neden. O defteri kapat artık.

Yo ablası neden silmek zorunda olsun ki?
Kardeşi ayrılmış bile olsa buna gerek duymamıştır, normaldir.
Bazen bende değişen fotolara bakarken yanlışlıkla arıyorum birilerini.
Ayrıca fotonuza bakan kardeşi bile olsa buradan birşey çıkarmayın.
Bu bir adım değil bence.

Yok çıkarmıyorum zaten açıkçası bi adımda beklemiyorum bitiren taraf benim ablasının da bna karşı kinci olması gerekmzmiydi önce ümit verip snra yarı yolda biraktm herkesi

Yok çıkarmıyorum zaten açıkçası bi adımda beklemiyorum bitiren taraf benim ablasının da bna karşı kinci olması gerekmzmiydi önce ümit verip snra yarı yolda biraktm herkesi

Bu kişiden kişiye değişir herkes kinci değil ki.

yanlışlıkla olmuştur :)ay en korktuğum şeydir bu arada whatsaptan resmini takip ettiğim birine yanlışlıkla arama yaptığımı düşündümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…