Merhaba hanımlar ben bişey danışmak istiyorum çok saçma olucak ama bnim bnmle ciddi düşünen bi erkek arkadaşım vardı bütün ailesiyle sülalesyle falan tanıştım evlilik işini çok aceleye getrdi ve baska bazı sebeplerden dolayi ayrılmak zorunda kaldım iki ay falan oluo yaklaşık olarak işimi de bıraktım beraberinde is yerimdendi çünkü kndisi bni engelledi feysten falan kndisi nedense bide dün akşam üzerine whatsapptan ablası cevapsz çağrı attı bende numaraları kayıtlı olmadigindan sonradan bisekilde ogrendm ablası olduğunu sizce iki ay geçmesine rağmen bni hala neden ario olabilir ablası eminim kardeşi herseyimi silmistr onunda silmesi gerekmezmydi hersey bitti sonuçta? ???
Haklısınız bnden nefret edio kndisi atağa falan geçmez feysten falan engellediE yanlışlık olmuştur ,
Zaten birşey olsa sevgiliniz öncesinde atağa geçerdi.
Yok çıkarmıyorum zaten açıkçası bi adımda beklemiyorum bitiren taraf benim ablasının da bna karşı kinci olması gerekmzmiydi önce ümit verip snra yarı yolda biraktm herkesiYo ablası neden silmek zorunda olsun ki?
Kardeşi ayrılmış bile olsa buna gerek duymamıştır, normaldir.
Bazen bende değişen fotolara bakarken yanlışlıkla arıyorum birilerini.
Ayrıca fotonuza bakan kardeşi bile olsa buradan birşey çıkarmayın.
Bu bir adım değil bence.
Yok çıkarmıyorum zaten açıkçası bi adımda beklemiyorum bitiren taraf benim ablasının da bna karşı kinci olması gerekmzmiydi önce ümit verip snra yarı yolda biraktm herkesi
Haklısınız bnden nefret edio kndisi atağa falan geçmez feysten falan engelledi
evet bnde numaraResmine bakarken yanlışlıkla aramıstır.
Resmine bakarken yanlışlıkla aramıstır.
Haklısınız nasibimde o yokmuş olsaydı hiç anlamadan olup biterdi hersey diye düşünüyorumBunun için canınızı sıkıyorsunuz gibi geldi .Bence üzülmeyin demek ki hakkınızda hayırlı olan kişi değilmiş .
Haklısınız nasibimde o yokmuş olsaydı hiç anlamadan olup biterdi hersey diye düşünüyorum
Kendiside kimsnz taniyamadm sorusuna bu cevabı verdiYanlislik olmustur. Hic kafani bulandirma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?