Fikir istiyorum😊

Arya6237

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
166
169
18
Iyi geceler öncelikle herkeseAynı binada oturduğum her sabah karşılaştığım kişiyi nasıl etkileyebilirim Genelde ben ondan önce çıkmış oluyorum hemen arkamdan o biniyor asansöre parfümümü asansörde sıkıyorum ( biliyo öncesinde benim çıktığımı )Binanın önünde bakışma da oluyor .Bunun dışında fikirleriniz nelerdir??
YENI GELİŞME: Sabah karşılaştık bina girişinde günaydınlastık gülümsedim ve geçtim Devamı gelir mi dersiniz

Son düzenleme:
Bir gün ondan önce çıkmayıp onunla birlikte asansöre binmeyi ve günaydın diyerek gülümsemeyi tavsiye ederim

Kendi hikayemi anlatayım. Ben öğretmenim doğuda çalıştıktan sonra tayin istedim. Eşim de aynı dönemde benim tayin istediğim okula tayin istemiş. O zamanlar tanışmıyoruz tabi ben ev buldum yerleştim falan derken okul başladı eşimle tanıştık. Aradan biraz zaman geçti benim yan daireme taşındı. Ben o ara ondan hoşlanıyordum çaktırmadan yürümeye çalışıyordum. Her akşam yemek pişirip götürüyordum okulda her öğlen kahve yapıyordum. En son içli köfte yaptım o gün de yoldan gelmiş açmış üstüne denk gelmiş. Içli kofteden sonra patladı bizim iş 6 ay sonra da evlendik. Muhabbetiniz varsa bir nokta bulup ilerleyebilirsiniz.

Bir gün ondan önce çıkmayıp onunla birlikte asansöre binmeyi ve günaydın diyerek gülümsemeyi tavsiye ederim
Denedim bir kere denk geldik ama nasıl çekti beni yukarıya içinde biri olduğunu görünce binmedi alt kata inip diğer asansöre binmiş bina kapısında karşılaştık

Ailesiyle yaşıyor zaten akrabamız olduğu için yaptığım her şeyi gönderiyorum da iletişim kurmayı beceremedik

Denedim bir kere denk geldik ama nasıl çekti beni yukarıya içinde biri olduğunu görünce binmedi alt kata inip diğer asansöre binmiş bina kapısında karşılaştık
Pusuya yatıp hic kimildama icerde birisi oldugunu anlamasin
Şaka bir yana,o zaman baska seyler dusunmek gerek... Asansor isi olumsuz

O zaman şöyle yap

Elinde biton poşetle alışveriş yap

Onun geleceği saati bekle

Kapıdayken taşıyamıyor gibi yap

Sana yardım edecektir

Sonra kahve ikram et
Kahve ikram etme kismi bence pek tutmaz asansorde bile biri oldugunu anlayinca binmiyormus sekerim ama guzel fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…