Bir gün ondan önce çıkmayıp onunla birlikte asansöre binmeyi ve günaydın diyerek gülümsemeyi tavsiye ederimIyi geceler öncelikle herkeseAynı binada oturduğum her sabah karşılaştığım kişiyi nasıl etkileyebilirim Genelde ben ondan önce çıkmış oluyorum hemen arkamdan o biniyor asansöre parfümümü asansörde sıkıyorum ( biliyo öncesinde benim çıktığımı ) Binanın önünde bakışma da oluyor .Bunun dışında fikirleriniz nelerdir??
Kendi hikayemi anlatayım. Ben öğretmenim doğuda çalıştıktan sonra tayin istedim. Eşim de aynı dönemde benim tayin istediğim okula tayin istemiş. O zamanlar tanışmıyoruz tabi ben ev buldum yerleştim falan derken okul başladı eşimle tanıştık. Aradan biraz zaman geçti benim yan daireme taşındı. Ben o ara ondan hoşlanıyordum çaktırmadan yürümeye çalışıyordum. Her akşam yemek pişirip götürüyordum okulda her öğlen kahve yapıyordum. En son içli köfte yaptım o gün de yoldan gelmiş açmış üstüne denk gelmiş. Içli kofteden sonra patladı bizim iş 6 ay sonra da evlendik. Muhabbetiniz varsa bir nokta bulup ilerleyebilirsiniz.Iyi geceler öncelikle herkeseAynı binada oturduğum her sabah karşılaştığım kişiyi nasıl etkileyebilirim Genelde ben ondan önce çıkmış oluyorum hemen arkamdan o biniyor asansöre parfümümü asansörde sıkıyorum ( biliyo öncesinde benim çıktığımı ) Binanın önünde bakışma da oluyor .Bunun dışında fikirleriniz nelerdir??
Evet mühendis yaşını almış olgun biriMesleği ne, evlenecek olgunluktamı
Denedim bir kere denk geldik ama nasıl çekti beni yukarıya içinde biri olduğunu görünce binmedi alt kata inip diğer asansöre binmiş bina kapısında karşılaştıkBir gün ondan önce çıkmayıp onunla birlikte asansöre binmeyi ve günaydın diyerek gülümsemeyi tavsiye ederim
Ailesiyle yaşıyor zaten akrabamız olduğu için yaptığım her şeyi gönderiyorum da iletişim kurmayı beceremedikKendi hikayemi anlatayım. Ben öğretmenim doğuda çalıştıktan sonra tayin istedim. Eşim de aynı dönemde benim tayin istediğim okula tayin istemiş. O zamanlar tanışmıyoruz tabi ben ev buldum yerleştim falan derken okul başladı eşimle tanıştık. Aradan biraz zaman geçti benim yan daireme taşındı. Ben o ara ondan hoşlanıyordum çaktırmadan yürümeye çalışıyordum. Her akşam yemek pişirip götürüyordum okulda her öğlen kahve yapıyordum. En son içli köfte yaptım o gün de yoldan gelmiş açmış üstüne denk gelmiş. Içli kofteden sonra patladı bizim iş 6 ay sonra da evlendik. Muhabbetiniz varsa bir nokta bulup ilerleyebilirsiniz.
Pusuya yatıp hic kimildama icerde birisi oldugunu anlamasinDenedim bir kere denk geldik ama nasıl çekti beni yukarıya içinde biri olduğunu görünce binmedi alt kata inip diğer asansöre binmiş bina kapısında karşılaştık
Evet mühendis yaşını almış olgun biri
Belki evlenmeyeceklerMesleği ne, evlenecek olgunluktamı
Kahve ikram etme kismi bence pek tutmazO zaman şöyle yap
Elinde biton poşetle alışveriş yap
Onun geleceği saati bekle
Kapıdayken taşıyamıyor gibi yap
Sana yardım edecektir
Sonra kahve ikram et
Kahveden sonra sevişme ritüeli?O zaman şöyle yap
Elinde biton poşetle alışveriş yap
Onun geleceği saati bekle
Kapıdayken taşıyamıyor gibi yap
Sana yardım edecektir
Sonra kahve ikram et
Sorun da bu ya öyle farklı biri kiKahve ikram etme kismi bence pek tutmazasansorde bile biri oldugunu anlayinca binmiyormus sekerim ama guzel fikir
AynenPusuya yatıp hic kimildama icerde birisi oldugunu anlamasin
Şaka bir yana,o zaman baska seyler dusunmek gerek... Asansor isi olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?