Fikir ve Tecrübe Paylaşımı

mehlika_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
1.833
4.146
333
Selam;
Ben çok yakında evlenbeceğim ama henüz beyaz eşya seçemedik. Özellikler konusunda oldukça netleştim ama marka konusunda kararsızım, sitede beyaz eşya konuları da oldukça eski. O yüzden fikirlerinizi sıcak sıcak almak istiyorum:52:
Mümkünse buzdolabı, bulaşık makinesi, çamasır makinesi için farklı marka tavsıyeleriniz varsa yazabilir misiniz? Ve kurutma makinesi kullanan var mı, tavsiye eder mi?

çok teşekkürlerr:54:

Selam;
Ben çok yakında evlenbeceğim ama henüz beyaz eşya seçemedik. Özellikler konusunda oldukça netleştim ama marka konusunda kararsızım, sitede beyaz eşya konuları da oldukça eski. O yüzden fikirlerinizi sıcak sıcak almak istiyorum:52:
Mümkünse buzdolabı, bulaşık makinesi, çamasır makinesi için farklı marka tavsıyeleriniz varsa yazabilir misiniz? Ve kurutma makinesi kullanan var mı, tavsiye eder mi?

çok teşekkürlerr:54:

merhabalar..öncelikle hayırlısı olsun :) bizde beyaz eşyalarımızı yeni yeniledik..öncelikle kurutma makinesini kesinlikle tavsiye ediyorum..hatta neden daha önce almamışız diye eşime kızıyorum :))..gerçektende bence bulaşık ve çamaşır makinesi kadar olmazsa olmaz bir makine..biz bütün beyaz eşyalarımızı arkadaşımızın tavsiyesiyle avrupabilişim den aldık..arayıp bu konuda yardım almak istedik ve ürün ayrımı yapmaksızın isteklerinize göre ürün tavsiye edicek kadar kendini almış bir firma..tamamen müşteri memnuniyetini gözönünde bulunduruyorlar.bize çok fazla yardımcı oldular ve dedikleri gün ürünlerimiz kapımıza geldi..güveninirliğine inandıktan sonra abim ve teyzemlerde bu siteden alışveriş yaptı ve hepsi çok memnun..uygun fiyat ve güvenilir bir firma.tavsiyem sitesine bir göz atmanız.ürünleri karşılaştırıp karar vermenizde kolaylaşıyor.hatta size linkinide yazabilirim Avrupa Bilişim | LCD TV | LED TV | Plazma TV | LCD Televizyon inş en kısa sürede aradığınızı bulabilirsiniz..iyi günler...

Back